Depreme yakalanınca el açıp dua etti

İzmir'de meydana gelen depreme canlı yayında yakalanan sunucu etraftakileri sakinleştirmeye çalışırak kendi korkusunu yatıştırmaya çalıştı. Sunucu yayında el açıp dua etti.
 
İzmir'de meydana gelen depreme yerel televizyon kanalları canlı yayında yakalandı.

İzmir'de meydana gelen merkez üssü Tire ilçesi olan 4.4 büyüklüğündeki depreme canlı yayında yakalanan yerel televizyon sunucularından biri ilginç reaksiyonlar verdi.

"ALLAH BENİ DEPREMLE TERBİYE EDİYOR"

Paniğe kapıldığı gözlenen sunucu, etraftakileri sakinleştirmeye çalışırak kendi korkusunu yatıştırmaya çalıştı. Canlı yayında ilginç sözler sarfeden sunucu: "La havle vela kuvvete. Allahım yarabbim, 5. seferdir ya rabbim ya resul Allah! Sakin olun sakin! Bu kez küçük oldu. 3.5, 4 gibi oldu bu. Allah'ım beni depremle terbiye ediyor yüce Rabbim, 5. defa yakalandım ben depreme" ifadelerine yer verdi.

"ALLAH'IM YİNE DEPREM OLDU"

Kimsenin sözlerine bir anlam veremediği sunucu depremle ilgili açıklamalarına şu sözlerle devam etti: "Yahu bu binaya bir şey olmaz. Sahibini tanıyorum ben... O da burda olduğu için sağlamdır. Allah'ıııım! Yine deprem oldu. Tam da gazete okuyacağım bir şey okuyacağım. Allah'ım! Allah'ım! Allah'ım! Tırstım yahu! Baksanıza tepemde kolon mu var kiriş mi var. Bu nedir yahu! Sağlam mı bu?"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri