Deplasman Kartalı

Konya Anadolu Selçukluspor bu hafta deplasmanda karşı karşıya geleceği ligin güçlü ekiplerinden Yeni Malatyaspor maçına büyük önem veriyor.

Konya Anadolu Selçukluspor bu hafta deplasmanda karşı karşıya geleceği ligin güçlü ekiplerinden Yeni Malatyaspor maçına büyük önem veriyor. Bu sezon evinde henüz galibiyet alamayan Anadolu Selçukulspor deplasmanda daha iyi bir görüntü çiziyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele veren Konya Anadolu Selçukluspor ligin 12. haftasında deplasmanda karşı karşıya geleceği Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Pazar günü Malatya İnönü Stadı'nda zorlu bir maça çıkacak olan Anadolu Kartalı deplasman performansına güveniyor. Rakibinin en fazla puan kaybını evinde yaşadığını bilen yeşil-beyazlılar deplasmanda daha iyi performans sergiliyor olmaları nedeni ile bu maça umutlu çıkacak.

ANADOLU DEPLASMAN FATİHİ

Henüz evinde galibiyeti bulunmayan Konya Anadolu Selçukluspor ligde kazandığı 2 maçı da deplasmanda kazandı. Deplasmanda Kırklarelispor ve Dardanelspor'u mağlup eden Anadolu aynı performansı evinde sergileyemedi. İç sahada topladığı 4 puan ile ligde evinde en az puan kazanan takım olan Anadolu Selçukluspor deplasmanda elde ettiği 6 puanla ilk 8 takım arasına giriyor.

MALATYA EVİNDE KÖTÜ

22 puan ile Beyaz Grup'ta lider Hatayspor'un arkasından 2. sırada bulunan Yeni Malatyaspor'un iç saha performansı Anadolu Selçuklu'yu aratmıyor. Deplasmanda topladığı 14 puan ile ligin en iyi deplasman performansını ortaya koyan takım olan Yeni Malatyaspor evinde yaşadığı puan kayıpları ile aynı performansı evinde sergileyemedi. Şampiyonluk adayı takım evinde aldığı 8 puan ile iç saha liginde 8. sıraya kadar geriledi. Malatya en fazla puan kaybını evinde yaşadı.

ERÇETİN: KAZANMAYA GİDİYORUZ

Yeşil beyazlılarda menajer Mesut Erçetin bu hafta oynayacakları maçın kendileri için önemli olduğunu belirterek, sahaya galibiyet için çıkacaklarını belirtti. Erçetin, “Oldukça zorlu bir maça gidiyoruz. Deplasmanda oynayacağız ve kazanmanın peşindeyiz. Takımımızda her şey yolunda. İnşallah oradan galibiyetle döneceğiz. Buna inanıyoruz. Deplasmanda yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bunları yapabilirsek istediğimizi alacağımıza güvenim tam. İyi bir oyun oynuyoruz. İnşallah bunu skora da yansıtacağız. Ligde kalan sürede rakibimiz olan takımlarla karşılaşacağız. Bizim adımıza daha çok puan kazanacağımız maçlar olacak. Başta da dediğim gibi ekibimize olan güvenimiz tam, korkulu riya görmeyeceğiz.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri