Deplasman golcüsü Mame Diouf

Arabam.com Konyaspor’un Senegalli forveti Mame Diouf ligdeki 8. golünü Ümraniyespor deplasmanında attı.

Arabam.com Konyaspor’un Senegalli forveti Mame Diouf ligdeki 8. golünü Ümraniyespor deplasmanında attı. Yeşil-beyazlı ekibin en golcü oynucusu olan Diouf bu özelliğinin dışında başka bir ilginç istatistiğe de imza attı. Senegalli golcü tüm gollerini dış sahada atarak ilginç bir istatistik ortaya koydu.

Ümraniyespor karşısında maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Diouf, takımının ilk golüne imza attı. Senegalli forvet, böylece haftalar sonra gol sevinci yaşadı. 35 yaşındaki oyuncu, bu maçtan önce son olarak 8 Ocak'ta deplasmanda oynanan ve 3-3 biten Fatih Karagümrük maçında rakip fileleri havalandırmıştı. Söz konusu karşılaşmada 3 gol birden atarak hat-trick yapan Mame Diouf, haftalar sonra rakip ağları sarstı.

Diouf, Süper Lig'deki, gol sayısını da 8'e çıkardı.Yeşil-beyazlı ekibin en golcü oyuncusu konumunda olan Senegalli forvet, attığı gollerin tamamını deplasmanda atarak ilginç bir istatistiğe imza attı. Deneyimli golcü, ayrıca Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda oynanan Gaziantep FK mücadelesinde de gol sevinci yaşadı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri