Denizlili Enes, Hafızlık Yarışmasında Birinci Oldu

Aydın’da yapılan Anadolu İmam Hatip Liseleri Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında Denizlili Enes Demirbaş, Ege Bölge birincisi seçildi.Aydın’da düzenlenen Anadolu İmam Hatip Liseleri Kur’an-ı Ker...

Aydın’da yapılan Anadolu İmam Hatip Liseleri Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında Denizlili Enes Demirbaş, Ege Bölge birincisi seçildi.

Aydın’da düzenlenen Anadolu İmam Hatip Liseleri Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasına çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrenciler Kur’an-ı Kerim daha güzel okuyabilmek için büyük çaba harcarken, kendilerini dinleyenlere güzel anlar yaşattılar. Onlarca öğrencinin katıldığı yarışmanın ardından Cedide Abalıoğlu İmam Hatip Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Enes Demirbaş, Ege Bölge birincisi seçildi.

Yarışmada birinci seçildiği için çok mutlu olduğunu kaydeden Enes Demirbaş, ‘’ Bir süre bu yarışmaya hazırlanmıştım. Çok şükür emeğimin karşılığını aldım. Kur’an-ı Kerim’i en güzel şekilde okuduğum ve bu yarışmada birinci olduğum için çok mutluyum. Herkese teşekkür ederim’’dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri