Denizde Alabora Olan Botta Kaybolan Gemicinin Cesedi Bulundu

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, denizde alabora olan botta kaybolan gemicinin cesedi bulundu. Olay, geçen hafta perşembe günü Körfez Hereke açıklarında meydana geldi.     Metin Kara isimli gemici, İzmit Körfezi Hereke açıklarında...

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, denizde alabora olan botta kaybolan gemicinin cesedi bulundu. Olay, geçen hafta perşembe günü Körfez Hereke açıklarında meydana geldi.

    Metin Kara isimli gemici, İzmit Körfezi Hereke açıklarında demirli olan bir yakıt gemisine ait botla kıyıya geldi. İhtiyaçları karşıladıktan sonra gemiye dönen Metin Kara'nın içinde bulunduğu bot bilinmeyen bir sebepten dolayı alabora oldu. Kara, denize düşerek kayboldu. Metin Kara'ya tüm aramalara rağmen ulaşılamadı.

    Bugün, Hereke açıklarında arama çalışmasa yapan Sahil Güvenlik ekipleri bir erkek cesedi buldu. Bulunan cesedin alabora olan teknedeki denizci Metin Kara olduğu tespit edildi. Yapılan incelemenin ardından Kara’nın cesedi Asri Mezarlık Morgu'na kaldırıldı. Metin Kara’nın cenazesi, memleketi Trabzon’un Maçka ilçesine gönderilecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri