Deniz Ülke Arıboğan'dan Belge'ye tepki

Murat Belge'ye Akşam gazetesi yazarı Deniz Ülke Arıboğan'ın tepkisi bugün köşesine yansıdı.

Akil İnsanlar heyetindeki görevinden Gezi Parkı olaylarına hükümetin tepkisi nedeniyle istifa ettiğini açıklayan Taraf yazarı Murat Belge'ye Akşam gazetesi yazarı Deniz Ülke Arıboğan'ın tepkisi bugün köşesine yansıdı.

Arıboğan, köşe yazısının sonuna eklediği "Not" ile Belge'nin istifa kararını yorumladı. Akil İnsanlar Heyeti'nin görev süresinin 3 hafta önce bittiğini söyleyen Arıboğan, Belge'nin istifa ile kendisini demokrat, kalanları hükümet yandaşı durumuna soktuğunu ve ne diyeceğini bilemediğini yazdı.

İşte Arıboğan'ın köşesindeki notu:

"Murat Belge hocanın Akil Heyet'in görev süresinin bitiminden 3 hafta, Gezi olaylarının başlamasından da 25 gün sonra gelen istifası, kendisini demokrat, kalanları da Hükümet'in Gezi tutumunu destekleyen yandaş konumuna soktu ya! Ne desem bilmem.

"Başbakan bana hakaret etti gibi algıladım" demiş hoca. Sevgili hocam, 2 aydır her taraftan üzerimize hakaretler, saldırılar yağarken, sırf bir ideal uğruna, ülkemize barış, huzur gelsin diye bu göreve devam etmiyor muyduk?

Bir tek gencimizin daha toprağa düşmemesi için dağ bayır gezmiyor muyduk? Sadece bir tek kişinin hakareti mi sizi idealinizden döndürdü?

Biz o bir tek kişi için mi katlandık bunca eziyete? Neyse, ben bu görevi o bir tek kişi için yapmadığımdan aynı noktada durmaya devam ediyorum.

Duran adam eylemini çok sevmiştim zaten!"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri