Deniz Kenarında Fotoğraf Çekerken Suya Kapıldı

Şile’de, akrabalarını ziyaret için Türkiye’ye gelen Türkmenistan uyruklu Selvi Nazarova (28), deniz kenarında fotoğraf çekerken suya kapıldı. Dalgalı denizde çırpınan Nazarova hayatını kaybetti. Tatil için İstanbul’a gelen Selvi Nazarova,...

Şile’de, akrabalarını ziyaret için Türkiye’ye gelen Türkmenistan uyruklu Selvi Nazarova (28), deniz kenarında fotoğraf çekerken suya kapıldı. Dalgalı denizde çırpınan Nazarova hayatını kaybetti.

Tatil için İstanbul’a gelen Selvi Nazarova, Şile fenerinin fotoğrafını çekmek için kıyıya indi. Yüksek dalgaların bulunduğu bölgede bir kayanın üzerine çıkan Nazarova, üzerine gelen dalgadan korkarak dengesini kaybetti. Uzun süre suda çırpınan Nazarova’yı kurtarmak için ekipler seferber oldu. Bir süre sonra kıyıya çıkartılan Nazarova’ya sağlık ekipleri yaklaşık 1 saat müdahale etti. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Nazarova hayatını kaybetti.

Olay sırasında Nazarova’nın yanında bulunan arkadaşı ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri