Deniz Feneri, Gazze için yanacak

Deniz Feneri, İsrailin 22 gün süren saldırıları sonucu yerle bir olan Gazzeye yardım etmek için Konya'da Tekel Başmüdürlüğü karşısında (Albarakatürk Şubesi yanı) kermes açtı.
İsrail’in saldırısından sonra yerle bir olan Gazze kentine yardım için Türkiye’nin dört bir yanında yardım seferberlikleri başlatıldı. Deniz Feneri de, ülkenin birçok ilinde açtığı kermeslerle Gazzelilere yardım etmeye çalışıyor. Bu kermeslerden biri de Konya’da açıldı. Kermeste, giysi, gıda, el sanatları, mutfak malzemeleri, çeyiz malzemeleri ve oyuncaklar satışa sunulacak. Kermes, 31- Ocak- 08 Şubat tarihleri arasında açık olacak.

Açılıştan önce konuşma yapan Deniz Feneri Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürü İsmail Palakoğlu, İsrail’in 22 gün boyunca Gazze’ye saldırarak asker- sivil ayırmadan kıyım yaptığını söyledi. Türk halkı olarak bu katliama seyirci kalamayacaklarını belirten Palakoğlu, yardım çalışmalarını hızla sürdürdüklerini, ilk olarak temin edilen ilaç ve tıbbi malzeme yardımını Gazze’ye ulaştırdıklarını ifade etti.           

Gazze’ye olan yardımlarının bundan sonra da artarak devam edeceğini aktaran Palakoğlu “Türkiye’nin birçok ilinde elde edilen geliri Gazze halkına ulaştırmak amacıyla kermesler açtık. Bu kermeslerden birini de bugün Konya’da açıyoruz. Toplanan yardım paraları ile Gazzelilerin ihtiyaç duyduğu şeyler alınacak ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak” dedi. Daha sonra Konya Müftüsü Şükrü Özbuğday’ın duasının ardından kermesin açılışı yapıldı.

Açılışa Deniz Feneri Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürü İsmail Palakoğlu, Konya Müftüsü Şükrü Özbuğday, Konya İl Tarım Müdürü İbrahim Doster ve vatandaşlar katıldı. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Türkiye Haberleri