Demirsporun yeni branşı bisiklet

Futbol Amatör Kümede mücadele eden ve altyapısıyla örnek olan Demirspor bünyesinde yeni bir branş açmak için çalışmalarına başladı

Futbol Amatör Kümede mücadele eden ve altyapısıyla örnek olan Demirspor bünyesinde yeni bir branş açmak için çalışmalarına başladı. Demirspor futbol, basketbol branşlarının ardından şimdi ise bisiklet branşında gençlere hizmet etmek istiyor.

 

Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklamada bulunan Konya Demirspor Kulübü Başkanı Necati Kökat, açıklamasında şu sözlere yer verdi. “ İlimizin ana sporlarından biri olan Bisiklet’te, Demirspor kulübü olarak bizde hizmet vermek için karar verdik. Bu konuda Bisiklet Federasyonu Konya Temsilcisi Tevfik Erdoğdu ile yaptığımız görüşmeler sonunda, Demirspor kulübüne bir takım kurma kararı aldık. Bisiklet takımı kurmak için gerekli çalışmaların startını verdik. En kısa zaman dilimi içerisinde Bisiklet takımını kurarak çalışmalara başlayacağız. Demirspor kulübü bisiklet takımı hem Konyamız, hem de ülkemiz adına başarılara imza atacaktır.”

 

Bisiklet Federasyonu Konya Temsilcisi Tevfik Erdoğdu ise, “ İlimizin köklü ekiplerinden biri olan Demirspor kulübünün böyle bir karar alması bizleri çok mutlu etmiştir. Demirspor kulübün başlatmış olduğu takım kurma çalışmalarında bizler üstümüze düşen görevi yaparak bu kulübümüze destek olacağız. Demirspor Kulübü bisiklet takımının Türk Bisiklet sporuna renk katacağı kanısındayım” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri