Demirkıran’danyeni yatırım

Sektörün genç ve dinamik temsilcilerinden Demirkıran Petrol ve Dilenme Tesisleri, yeni yatırımını Karaman Yolunda gerçekleştiriyor.

Firma Yönetim Kurulu Başkanı Selami Candan, amaçlarının hizmette kaliteyi yakalamak olduğunu dile getirerek, bu amaçla hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarını belirtti.

Candan, “Demirkıran Dinlenme Tesisleri restaurant, petrol ve alışveriş merkezinden oluşan üç farklı sektörde halen yeni Antalya Çevreyolu üzerinde, yerli ve yabancı müşterilerimize hizmet vermekte olan bir kuruluştur. Tesisimizi tercih eden müşterilerimize en iyi en kaliteli hizmeti vermek ve onların rahatını sağlamak temel amacımız. Çünkü biz Demirkıran Ailesi olarak tesisimizi evimiz, müşterilerimizi de evimize gelen misafirlerimiz olarak görmekteyiz. Evdeki misafirlerimiz nasıl baş tacımızsa, müşterilerimiz de bizim için aynıdır. Misafirlerimizin buradan ayrılırken yüzlerindeki memnuniyeti görmek bizim için en büyük teşekkürdür” dedi.
 “Kriz döneminde de müşterilerimizin sosyal yaşam tarzlarından ödün vermemeleri için restaurantımızda her ay farklı ürünlerde çok özel indirimlere gittik, kampanya başlattık.” diyen Candan daha sonra şunları söyledi: “Kampanya fiyatlarımız bu ay ve önümüzdeki ay aynı. Yani Tavuk şiş 4TL, Adana Kebap 4TL, Testi Kebap 7TL, Kiremitte kaşarlı ve mantarlı balık 5TL, Kiloluk Et 19 TL. Bununla birlikte şehrin gürültüsünden uzakta bir Pazar günü geçirmek isteyen müşterilerimiz için de dönerden tutunda meyveye varıncaya kadar tam 180 çeşitten oluşan Brunch keyfi düzenledik.
Bu kadar bol çeşide rağmen fiyatımız da o kadar makul ki  kişi başı 8.50 TL. Gerçekten çok yoğun talep görüyoruz ve bu bizi çok memnun ediyor. Şimdi inşaatı bitmek üzere olan Karaman yoluna açacağımız yeni tesisimizde de bu sıcaklığı, bu samimiyeti yakalamak temel hedeflerimizden birisi. En iyi hizmet, en yüksek kalite, en uygun fiyatlar ve en sıcak karşılamalar bizim ilkemiz. İnanıyorum ki Demirkıran Ailesi güler yüzlü hizmeti, kaliteli ürünleri, cazip fiyatları ve profesyonel personeliyle her yerde ve her zaman zoru başaracaktır. Tüm hemşehrilerimizi bu sıcak atmosferi bizimle paylaşmaları için tesisimize bekliyoruz.”


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri