Demirel ve Çoban şampiyon oldu

Erciyes Üniversitesi Süleyman Demirel Spor Salonu'nda yapılan şampiyonanın açılış töreninde konuşan Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş, şampiyonanın başka bir ilde yapılmasının düşünüldüğünü, ancak yeterli hazırlıkların yapılamaması nedeniyle

Akkuş, ''Kayseri Gençlik Spor İl Müdürlüğü, çok kısa zamanda hazırlıklarını tamamlayarak, şampiyonaya ev sahipliği yaptı. Bundan dolayı organizasyonla ilgilenen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

Kayseri'nin çok modern spor tesislerine kavuştuğunu ifade eden Akkuş, ''Kayseri'deki spor tesisleri gerçekten çok güzel. Bize düşen görev ise Kayseri'deki bu tesislerin her platformda tanıtımını yapmak. Bunun için Ekim 2010'da Antalya'da yapılacak Avrupa Şampiyonası çok güzel bir fırsat. Şampiyona için Türkiye'ye ve Antalya'ya gelecek ekipleri, Kayseri'ye de getireceğiz ve tesisleri gezdireceğiz'' diye konuştu.
20 ilden 39 kulübün katıldığı şampiyonada 70’i bayan 157 erkek toplam 227 sporcu yer aldı. Müsabakaların ilk gününde bayanlar 48,53, 58 ve 63 kg ile erkekler 56 ve 62 kg müsabakaları yapıldı. 48 kiloda Konya Kuyulusebil Spor Kulübü'nden Hacer Demirel, 53 kiloda Konya Kuyulusebil Spor Kulübü'nden Ayşegül Çoban, 58 kiloda Ankara Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nden Rabia Zengin ve 63 kiloda İstanbul Şevket Sabancı Spor Kulübü'nden Elif Şeker birinci oldu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri