Demirel seçim gezilerini sürdürüyor

Seçim çalışmalarına devam eden MHP Selçuklu Belediye Başkan Adayı Mustafa Sırrı Demirel, Selçuklu Belediyesine ait bazı birimleri gezerek belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Belediye personelince, kendisine gösterilen yakın alaka ve ilgiden memnun olan aday Demirel’in diğer bir durağı ise Numune Hastanesi idi. Hastane yetkililerinden hastane ve sağlık hizmetlerinin sorunları hakkında bilgi alan Demirel, hasta ziyaretinde de bulunarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaret sırasından sağlık projeleri hakkında da bilgi veren Demirel, şunları söyledi: “Muhtaç, güçsüz, kimsesiz, işsiz herhangi bir güvenlik kurumuna bağlı olmayan şehit, dul ve yetimlerimiz ile ilçemiz sınırları içerisinde dar gelirli ailelerin hizmetine sunulmak üzere teknolojik ve bilimsel gelişmelere uygun bir hastane yapılacak. Mevcut hastanelerimizin de geliştirilip modernize edilmesi sağlanacaktır. Sağlık ocağı bulunmayan yerleşim bölgelerinde sağlık taraması uygulanacak, fakir ailelerimizin çocuklarının sünneti herhangi bir organizasyon düzenlenmeden ihtiyaçları belediyemizden karşılanmak şartıyla, sağlık koşullarına uygun olarak ücretsiz yaptırılacaktır. Seçildiğimiz takdirde ayrıca kadınlarımıza yönelik sağlık merkezleri kurup kadın hastalıkları tedavileri belediyemizce yaptırılacaktır. Mevcut belediyelerin yapamadıklarını, hala hayal bile edemediklerini biz yapacağız, verdiğimiz sözün arkasında durarak miadı dolmuş olan bu belediyelerin yerine Selçuklu halkının iradesiyle ve de Allah’ın izniyle biz geleceğiz.”
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri