Demir: Pkk Ve Bdp Kürtleri Benliğinden Uzaklaştırıyor

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Mersin İl Başkanı Salih Demir, PKK ve BDP'nin Kürtleri benliğinden uzaklaştırdığını söyledi.

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Mersin İl Başkanı Salih Demir, PKK ve BDP'nin Kürtleri benliğinden uzaklaştırdığını söyledi.

    HÜDA-PAR üyesi bir grup, Hastane Caddesi Kuruçeşme'de toplanarak son günlerde Doğu ve Güneydoğu'da yaşanan olayları protesto etti. Çeşitli pankart açarak slogan atan grup adına konuşan HÜDA-PAR İl Başkanı Salih Demir, PKK ve BDP’nin LGBT’lileri Kürtlerin temsilcisi olarak gösterdiğini öne sürerek Kürt halkını benliğinden uzaklaştırdığını iddia etti. "Bir taraftan trilyonlarca paralar ile kiliseleri finanse ettiniz, bir taraftan da Kutlu Doğum Haftası'nda mevlit etkinliğini sabote etmeye kalkıştınız" diyen Demir şöyle devam etti: "Bu halkın maneviyatı ile oynamaktan vazgeçin artık. Müslüman Kürt halkının bu olanları görmediğini sanıyorsanız kısa bir süre sonra göreceksiniz."

    Yüksekova Mustazaflar Derneği Başkan Yardımcısı Ubeydullah Durna’nın katillerinin hala bulunamadığını hatırlatan Demir, “Hür Dava Partisi olarak bu toprakları gülistana çevirmek için uğraşırken, sizler kabristan olması için elinizden gelen tüm çabayı gösteriyorsunuz. Aynaya bakın gözlerinizin kan çanağına döndüğünü göreceksiniz." diye konuştu.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri