Değişiklikler kendini gösterdi

Cenk Özcan, "Bazı noktalarda eksiklerimiz vardı. Dört haftadır sahada bunları yaşıyorduk ve galip gelemiyorduk. Fakat buna bir çare olarak farklı bir sisteme geçtik. İki maçtır bu değişiklikler kendini gösterdi ve üst üste iki galibiyet elde ettik" dedi

Spor Toto 2.Lig'de Bucaspor karşısında 1-0 galip geldikleri maç sonrası açıklamalarda bulunan Anadolu Selçukspor teknik direktörü Cenk Özcan, 1 haftada 3 maç oynadıklarını ve 2 maçı kazandıklarının altını çizerken oyuncularının göstermiş olduğu performanstan dolayı tebrik ettiğini kaydetti.

İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDERİZ

Bu süreç içerisinde oyuncularının ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu kaydeden Anadolu Selçukspor teknik direktörü Cenk Özcan, "Oyuncularımız gerçekten sahanın içinde ellerinden geleni yapıyorlar. Biliyorsunuz bizim bazı noktalarda eksiklerimiz vardı. Dört haftadır sahada bunları yaşıyorduk ve galip gelemiyorduk. Fakat buna bir çare olarak farklı bir sisteme geçtik, oyun anlayışımız da bazı değişiklikler yaptık. Gördüğünüz gibi iki maçtır bu değişiklikler kendini gösterdi ve üst üste iki galibiyet elde ettik.  İnşallah böyle devam ederiz" dedi.

SEVİNÇ KAYNAĞI OLDU

"Aslında bu maçtan ve skorlardan daha önemli bir şey oldu" diyen teknik direktör Cenk Özcar, "Konya Anadolu Selçukspor’umuzun bir oyuncusu Alman Milli takımına karşı U21 Milli Takımımızın formasını giydi. Bu bizim için çok önemli bir şeydi. Neredeyse bugün aldığımız galibiyet kadar önemli.  Çünkü bizim esas konularımızdan bir tanesi Konyaspor’umuza, Türk futboluna oyuncu yetiştirmek. Ümit Milli Takımına iki oyuncu birden vererek bu anlamda büyük bir mesafe kat ettik. Halen takımımızda forma giyen ve Ümit Milli takım için gözkırpan başka oyuncularımız da var.  Onları da sürekli bize soruyorlar.  İnşallah gelecek dönemlerde Milli Takıma daha fazla oyuncu gönderir, Konyaspor'a oyuncu kazandırırız" sözlerini kullandı.

DAHA İYİ NOKTALARA GELECEĞİZ

Devre arasına kadar belirledikleri puan barajını yakalamak olduğunu kaydeden Cenk Özcan konuşmasını şöyle sonlandırdı: "Elbette bunları yaparken sahada da daha güzel sonuçlar alırsak bu bizim en büyük mutluluk kaynağımız olur. Ama bazı şeyler hemen olmuyor. 4 aylık bir süreç içerisinde takımı buralara getirebildik bunun üzerine ikinci devreye kadar biraz daha koyarak hedeflediğimiz  puan barajını yakalarsak, sonrasında yapacağımız birkaç takviyeyle inşallah daha iyi noktalara geleceğimizi düşünüyorum. Kadromuzda bulunan kardeşlerimiz ellerinden geleni yapıyorlar."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri