Değişiklik başarı getirmedi!

Süper Ligde 20. hafta geride kalırken puan sıralamasında beklentilerin uzağında kalan takımlara teknik adam değişiklikleri de çok fayda etmedi.
Sezon ortasında göreve gelip de başarı gösteren çalıştırıcı sayısı 20. hafta itibarıyla birkaç taneyi geçmiyor. Genelde alt sıralardaki takımların hoca değişikliğine gittiği görülürken zirve mücadelesi veren takımlar içerisinde bir tek Beşiktaş, teknik patronunu değiştirdi.
Kulüplerin teknik adamlara sabredememesinin faturası hem maddi hem de puan olarak ağır oldu. Halihazırda sonradan göreve gelenler içerisinde sadece Antalyaspor’un genç hocası Mehmet Özdilek’in başarısı dikkat çekiyor. Jarabinsky’nin ayrılması ile göreve geldiği ilk günden itibaren göz dolduran Özdilek, 12 karşılaşmada takımına 20 puan kazandırırken rakiplerine ise 16 puan kaptırdı. Özdilek gibi artıda bulunan bir diğer isim devre arasında Bursaspor’un başına geçen Ertuğrul Sağlam. Sağlam’ın 4 maçlık performansında Yeşil-Beyazlı takımın hanesine 8 puan yazılırken rakipler ancak 4 puan alabildi. Şampiyonluğun güçlü takımlarından biri olan Beşiktaş, Teknik Direktör Mustafa Denizli’yle ancak 2 puanlık bir avantaj yakaladı. Siyah-Beyazlı takımın başında çıktığı 14 müsabakada 22 puan toplayan Denizli, eleştirilerden ise payını aldı. Beşiktaş’ın zirve mücadelesindeki kaybı da oldukça fazla. 20 puan kaybeden Siyah-Beyazlılar ligin zirvesinden 6 puan geride kaldı.
Devre arasında takım alan teknik adamlar içerisinde en başarısızı tecrübeli teknik adam Erdoğan Arıca olarak öne çıkıyor. Hacettepe, Arıca yönetiminde 11 maçta sadece 3 puan kazanırken 30 puan kaybetti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri