Değişen bir şey yok

Son olarak Kasımpaşa’yı yenerek 6.sıraya yükselen Atiker Konyaspor, geçen sezona yakın bir performans sergiliyor. Yeşil-beyazlı ekip geçtiğimiz sezonda da 10. Hafta sonunda 6. sırada yer almıştı

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’de ilk 10 haftayı 13 puanla 6.sırada geçti. Yeşil-beyazlı ekip oynadığı son maçta Kasımpaşa’yı yenerek milli maç arasına moralli girdi. Temsilcimiz bu sezon oynadığı 10 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 13 puan topladı.

BİR GALİBİYET  FAZLA 

Atiker Konyaspor, tarih yazdığı geçen sezonda 10.haftayı 6.sırada geçmişti. Yeşil-beyazlı ekip bu sezonda geride kalan 10 haftada 4 galibiyet almıştı. Atiker Konyaspor bu sezon ise geçtiğimiz sezonun 3 puan gerisinde kaldı. Anadolu Kartalı 2015-2016 sezonunun ilk 10 haftasında 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 16 puan toplamıştı.

BU SEZON DAHA AZ GOL YEDİ

Atiker Konyaspor geçtiğimiz sezon oynadığı 10 maçta rakiplerine 11 gol atarken kalesinde ise 13 gol görmüştü. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon ise yine 11 gol attı ancak kalesinde geçtiğimiz sezona oranla 2 gol daha az gördü.  Geçtiğimiz sezon 10 hafta sonunda deplasmanda 5 gol atan Atiker Konyaspor kalesinde ise 7 gol gördü. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada ise 6 gol atıp 6 gol yedi. Bu sezon ise Atiker Konyaspor iç sahada 6 gol atıp 5 gol yedi. Yeşil-beyazlı ekip deplasmanda ise 5 gol atıp kalesinde 6 gol gördü.

BAJİC VE ÖMERALİ A.Ş.

Atiker Konyaspor, Süper Ligde şu ana kadar 11 gole imza attı. Yeşil-beyazlı ekipte bu sezon 4 oyuncu resmi maçlarda gol attı

Oynadığı 10 resmi maçta 11 gol atan yeşil-beyazlı ekip geçen sezonun 10.haftasıyla aynı gol sayısına ulaştı. Anadolu Kartalı,  Atiker Konyaspor’da şu ana kadar oynanan resmi maçlarda Riad Bajic, Ömer Ali Şahiner, Jagos Vukovic ve Dimitar Rangelov gol atan isimler oldu. Anadolu Kartalı’nda Bajic’in 4, Ömer Ali’nin 3, Vukovic 2 ve Rangelov’un ligde 1golü bulunuyor. Yeşil-beyazlı ekibin 4.hafta maçında iç sahada oynadığı Gençlerbirliği maçında Uğur Çiftçi topu kendi kalesine göndermişti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri