Dedemandan yüzde 20 indirim fırsatı

Dedeman Otelden 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramına özel yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor

Dedeman Konya bünyesinde bulunan, Life Style Sağlık ve SPA Merkezi yaz sezonuna anlamlı ve bir o kadar da cazip bir kampanya ile başladı. 19 Mayıs tarihine kadar sürecek olan kampanya Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla da anlam kazanıyor.

Açık ve kapalı alanlarıyla birlikte 7 bin metre kare alana sahip ve Türkiye’nin en kapsamlı otel sağlık kulüplerinden biri olan Life Style sağlık ve SPA Merkezi, 19 Mayıs 2011 tarihine kadar yapılan üyelik paketlerinde yüzde 20 indirim uyguluyor.

1 bin 100 üyesiyle büyük bir sosyal yaşam merkezi haline gelen Dedeman Konya’da, üyelik kapsamında açık ve kapalı yüzme havuzları, buhar odaları, Türk hamamları, saunalar, en son teknoloji ile donatılmış fitness salonları, plates ve spinning gibi grup seanslarının hepsinden faydalanılabiliniyor.

Yazın gelmesiyle açık havuz ve muhteşem yeşil alanıyla şehrin ortasında tatil yapma şansı tanıyan Life Style Sağlık ve SPA merkezinden yapılan açıklamada, “işten sonra tüm stresinizi atabilir, forma girebilir, fazla kilolarınızdan kurtulabilir ve daha kaliteli bir hayata merhaba diyebilirsiniz” denildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri