Dedeman, farklılığını gösteriyor

Aylarca üzerine düşünülen ve hazırlıkların yapıldığı düğün organizasyonlarında, Dedeman Konya Hotel, düğün sahiplerine tüm hizmetleri sunuyor

Aylarca üzerine düşünülen ve hazırlıkların yapıldığı düğün organizasyonlarında, Dedeman Konya Hotel, düğün sahiplerine tüm hizmetleri sunuyor.

 

Dedeman Konya Hotel & Convention Center,  salon ve servis hizmetlerinin yanı sıra, bir düğün hazırlığı süresince yapılacak olan pek çok detayı ve hazırlığı üstleniyor. Dedeman Konya Hotel, düğün organizasyonunda farklılığını gösteriyor. Bin kişiye kadar kır düğünü imkanı da bulunan Dedeman Konya’da, salon süsleme hizmetinden balayına, orkestra hazırlığından kuaför hizmetlerine pek çok hizmet bir paket halinde verilip, yoğun düğün telaşının biraz olsun hafifletilmesi sağlıyor. Düğün organizasyonları ile ilgili görüşlerini aldığımız Dedeman Konya Ziyafet Satış Müdürü Fatih Kocagüzel, tecrübeli ekipleri ile düğün hazırlıkları süreci içinde, çiftlerin ihtiyaç duyacakları konularda, tek elden hizmet yürüterek, adeta bir danışmanlık hizmeti verdiklerini belirtti. Geçen yıl yaptıkları bir yatırım ile düğüne katılamayan konuklarına internet üzerinden düğünü izleme imkanı sunduklarını da hatırlatan Kocagüzel, şehrin popüler yerlerinde düğün çalışmaları hakkında bilgi vermek amaçlı tanıtım faaliyetlerinde bulunduklarını söyledi. Dedeman Konya Hotel & Convention Center farklı bütçelere ve taleplere uygun düğün alternatifleri sunuyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri