Davutoğlu'ndan flaş AP açıklaması

Dışişleri Bakanı Ahmet davutoğlu AP'nin Gezi kararı ile ilgili açıklama yaptı.

Dışişleri Bakanı Ahmet davutoğlu AP'nin Gezi kararı ile ilgili açıklama yapıyor.

Türkiye hiçkimseden ders alma noktasında değişdir. AP'nin kararı kabul edilemez. Kimsenin ülkeyi kaos ortamına çevirmesine izin vermeyiz.

 Türkiye her zaman özgürlüklerini savunacaktır.AP'nin bu aldığı karar kabul edilemez. Gerekli talimatı verdim bu karar bize iletildiğinde aynen iade edilecektir. Her meseleyi kendi içimizde çözeriz. Kimsenin Türkiye'ye üst dille konuşmasına izin vermeyiz.Karar bize iletildiğinde aynen iade edilecektir.

GEZİ PARKI

Bugğn 17. gün. 2 günde güvenlik alandan çekildi.Taksim'de dün akşam piyano gösteri de yapıld. Barışçıl yapılan her şeye tölerans tanınır. Provokatörlerine karşı önlem almak hepimizin görevi.Demokrasi en geniş anlamda ülkemizde uygulanıyor. Avrupa'da acaba gençler Başbakanı ile görüşüyor mu?Her zaman gençlerimizle oturmaya konuşmaya hazırız. Bu kaygıların istismar edilmesine izin verilemez. Gezi Parkı'ndakiler kaygılarını dillendirmiştir. Artık buna bir son vermek gerekmektedir. Taksim gezi Parkı'nda olan herkes kanaatlerini iletecek kanallara sahiptir. Görüşme süreci başladığı için hedefe ulaşılmıştır. Şuanda da oranın boşaltılması önem taşıyor.

Türkiye hiçbir ülkeden ders almaz yönlendirme kabul etmez. O zaman bizde kaygılamrımızı açıkça söyleriz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri