Davutoğluna 'Altın Kavuk' ödülü verildi

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'na, Türkiye ve dünya barışına katkılarından dolayı ''Altın Kavuk'' ödülü verildi

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'na, Türkiye ve dünya barışına katkılarından dolayı ''Altın Kavuk'' ödülü verildi. Akşehir ilçesine gelen Davutoğlu, Kent Ormanı'nda Akşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.  Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, Akşehir'in bütün güzelliklerin, kültürel derinliklerin bulunduğu güzel bir ilçe olduğunu söyledi.
Konya'nın büyük bir merkezi vilayet olduğunu, içinde bulunduğu ilçelerin de her birinin şehir geleneğini bünyesinde barındırdığını dile getiren Davutoğlu, bu nedenle İl Koordinasyon Kurulu toplantılarını ilçelerde yapma kararı aldıklarını bildirdi.
Davutoğlu, bugün Akşehir'de yaptıkları Koordinasyon Kurulu toplantısında da kendilerine aktarılan konuların çözümü için çaba sarf edeceklerini belirtti.
Konuşmasının ardından Davutoğlu'na, 53. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsamında Türkiye ve dünya barışına katkılarından dolayı layık görülen ''Altın Kavuk'' ödülü verildi.
Davutoğlu'na ödülünü, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu takdim etti.
Programa, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya milletvekilleri İlhan Yerlikaya, Mustafa Baloğlu, Ayşe Türkmenoğlu, Gülay Samancı, Mustafa Kabakcı, Hüseyin Üzülmez ve Cem Zorlu da katıldı.

AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri