Davutoğlu, Marmara Bölgesi Vekilleri İle Buluştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti’nin Marmara Bölgesi milletvekilleriyle bir araya geldi. Parti genel merkezinde gerçekleştirilen bölgesel istişare toplantısında Başbakan yardımcıları Yalçın Akdoğan ve Bülent Arınç da hazır bulundu....

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti’nin Marmara Bölgesi milletvekilleriyle bir araya geldi. Parti genel merkezinde gerçekleştirilen bölgesel istişare toplantısında Başbakan yardımcıları Yalçın Akdoğan ve Bülent Arınç da hazır bulundu.

Toplantıda başta çözüm süreci olmak üzere birçok konuda milletvekilleri ile istişarede bulunulması bekleniyor. Davutoğlu, buradan Başbakanlık merkez binasına geçerek sırasıyla Pakistan Ticaret Bakanı Dastgir Khurramkhan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarı Hakan Fidan’ı kabul edecek. Akşam 17.30'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çankaya Köşkü'nde kabul edilecek olan Davutoğlu sonrasında ise saat 21.00 sıralarında Keçiören Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi'ndeki 'Yaşayan Gazze' programına katılacak.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri