Davutoğlu, Akil İnsanlar İle Görüşüyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dolmabahçe çalışma ofisinde Kobani olaylarının ardından akil insanlar heyeti ile görüşüyor. Toplantıda çözüm süreci ve yaşanan gerginlik masaya yatırılacak.Sabah saatlerinden itibaren akil insanlar heyetinde...

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dolmabahçe çalışma ofisinde Kobani olaylarının ardından akil insanlar heyeti ile görüşüyor. Toplantıda çözüm süreci ve yaşanan gerginlik masaya yatırılacak.

Sabah saatlerinden itibaren akil insanlar heyetinde bulunan isimler Dolmahaçe çalışma ofisine gelmeye başladı. Toplantının yapılacağı saat 12.00'ye doğru Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Yalçın Akdoğan ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çavuşoğlu, Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehdi Eker, Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda bakan ofise geldi. Görüşme basına kapalı gerçekleşiyor.

Toplantıda Kobani sonrası yaşanan olaylar, çözüm sürecindeki son durum ve izlenecek yolun masaya yatırılacağı belirtildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri