Davut Kıyak: Bir Kilo Et 30 Lira, 1 Kiloluk Palamut 5 Lira

Havaların bayram süresince soğuk geçmesi balıkçıların yüzünü güldürdü. Bayram öncesi tanesi 8 liraya satılan Palamut tezgâhlarda çifti 5 liraya satılarak bir alana bir bedava kampanyasına döndü. Kuban Bayramı nedeniyle vatandaşların...

Havaların bayram süresince soğuk geçmesi balıkçıların yüzünü güldürdü. Bayram öncesi tanesi 8 liraya satılan Palamut tezgâhlarda çifti 5 liraya satılarak bir alana bir bedava kampanyasına döndü.

Kuban Bayramı nedeniyle vatandaşların kırımız ete yöneldiklerini belirtene Samsun Balık Hali Komisyoncuları Derneği Başkanı Davut Kıyak, vatandaşlar sağlıklı olmak istiyorsa sürekli kırmızı et tüketmemeli bunun yanında beyaz ette tüketmeli. Şuan fiyatlar bayram öncesine göre yüzde 50 azaldı. Tam balık yeme ve depolama zamanı. Bir kilo et 30 lira bir kilo gelen palamut 6 liraya satılıyor. Palamudun çifti halde 5 liraya kadar düştü balık bu bollukta çıkmaya devam ederse fiyatlar daha da aşağıya iner. Bugün itibariyle tezgâhlarda palamut 6 lira bir alana bir bedava şeklinde satılıyor. Aynı palamut bayram öncesi tanesi 7-8 liradan satılıyordu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri