Davrazda ilk maç

İkinci etap hazırlıklarını Davrazda sürdüren Konyaspor, ilk özel maçını yarın saat 17.30da süper ligin güçle ekiplerinden Mersin İY ile yapacak

İkinci etap hazırlıklarını Davraz’da sürdüren Konyaspor, ilk özel maçını yarın saat 17.30’da süper ligin güçle ekiplerinden Mersin İY ile yapacak. İkinci özel maç ise 23 Temmuz’da Antalya ile oynanacak.

Konyaspor’da, Davraz kampı günde çift antrenmanla devam ediyor.. Konya’da gerçekleştirilen birinci dönem hazırlıklarını 30 futbolcuyla yapan yeşil-beyazlı takımın Davraz kampında ise antrenmanlar 26 futbolcuyla sürdürülüyor. Konyaspor’da, önceki akşam Sirene otel sahasında teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, topla yapılan ısınma hareketleri ile başladı. Oyuncuları 5'e 2'nin ardından kontrollü pas çalışması yaptı. Antrenman şut çalışması, çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi.  

Kartallar, sabah ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon ve topla dayanıklılık çalışması gerçekleştirdi. Akşam ise, teknik-taktik çalışması yapan Konyaspor’un hazırlıklarına, bu sezon kadroda düşünülmediği ileri sürülen Robak, Kere ve Şekerspor’dan gelen, ancak kalmak istemeyen Uğur Bulut ve Kayserispor’dan transfer edilen, tedavi için yurt dışına gittiği bildirilen forvet oyuncusu Semih Aydilek katılmadı. Semih’ini geçtiğimiz sezon Kayserispor’da yaşadığı sakatlık sonucu topuğundan ameliyat olduğu öğrenildi.. Futbola yurt dışında başlayan Semih Konyaspor’da birinci dönem kamp çalışmalarında da takımdan ayrı çalışmıştı. Alınan bilgilere göre, sakatlığının devam etmesi halinde transferinin dondurulabileceği ileri sürüldü. Ancak, kesin kararı teknik adamların raporu doğrultusunda yöneticiler verecek.

KONYASPOR-MERSİN İDMANYURDU

Hafta boyunca günde çift antrenman yapacak olan Konyaspor’da özel maç konusunda Mersin İdmanyurdu yöneticileriyle yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlandı. Konyaspor Davraz’daki ilk hazırlık maçında bugün süper lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek. Svaat 17.30’da başlayacak olan karşılaşma otelin sahasında oynanacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Davraz’daki ikinci hazırlık karşılaşmasını ise 23 Temmuz Pazartesi günü yine süper ligin güçlü ekiplerinden Antalyaspor ile oynayacak. Bu maçın başlama saati de 17.30 olarak belirlendi.

Transfer konusunda da bekleyişi sürüyor. İsmi açıklanmayan iki yabancı oyuncuyla görüşmelerin hafta içerisinde sonuçlanabileceği bildirildi. Angelov’un transferi ise, Türk vatandaşı olmasına bağlı. Konyasporlu yöneticiler, takıma katkı koyacak oyuncu transferi için arayışlarını sürdürdüklerini bildirdiler ve taraftarların bu sezon keyif veren bir Konyaspor izleyeceklerini söylediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri