Davrazda geri sayım

Konyaspor, 20 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında ikinci etap çalışmaları için Kızılcahamamda kampa girecek. Taktik ağırlıklı çalışmaların yapılacağı kampta 4 hazırlık maçı oynanacak

Konyaspor, 20 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında ikinci etap çalışmaları için Kızılcahamam’da kampa girecek. Taktik ağırlıklı çalışmaların yapılacağı kampta  4 hazırlık maçı oynanacak

 

 

Konyaspor’da, taze para arayışıyla birlikte lig hazırlıklarının birinci dönemi Davraz’da sürüyor. Ekonomik sıkıntıya çare için başlatılan kampanya ile birlikte borçların ödenmesi için para kaynakları konusunda temaslar sürdürülmekte. Yeşil-beyazlı yönetim, ilk planda Robak’ın transfere taksitiyle birlikte eski teknik direktörler Ziya Doğan ve Yılmaz Vural ile futbolculara Ağustos ayı içerisinde ödeme gerçekleştirecek. Miloş’un alacağının taksitlendirilmesi konusunda ise yanıt beklenmekte.

 

Konyaspor’un, Isparta Davras’taki birinci dönem kamp çalışmaları da neşe içerisinde sürüyor. Önceki akşam saatlerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan çalışmaya tedavilerine devam edilen Alvaro Mejia Perez ve Serkan Şahin ile U19 Milli takım kampına katılan Ali Dere katılmadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman top çalışması ile devam etti. Gruplara ayrılan futbolcular dönüşümlü olarak çift kale maç ve şut çalışması yaptı.Turnuva şeklinde oynanan çift kale maçın galibi Ertuğrul Arslan'ın takımı oldu. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi. Çift kale maç sırasında ayağına darbe alan ve buz tedavisi uygulanan Gökhan Emreciksin antrenmanı bırakmak zorunda kaldı.

 

Birinci etap kamp çalışmalarını 2 Temmuz'dan bu yana Isparta Davras Sirene Hotelde sürdüren Kartallar, sabah iki grup halinde fitness salonunda çalıştı. Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde gerçekleştirilen kuvvet ve ağırlık antrenmanına milli takım kampında bulunan Ali Dere ve izinli olan Can Parlayan katılmazken, Serkan Şahin ve Alvaro Mejia Perez çalışmada yer aldı.  Yeşil-beyazlılar, dün günün ikinci çalışmasını akşam saatlerinde, sirene otelin sahasında gerçekleştirdi. Konyaspor’un kampı 17 Temmuz Pazar günü sona erecek.

 

Konyaspor’un, Kızılcahamam’da yapılacak ikinci döneme kamp programı da belli oldu.. Kulüp internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Isparta Davraz kampının ardından futbolculara iki gün izin verilecek. Yeşil beyazlılar 20 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında ikinci etap çalışmaları için Kızılcahamam'da kampa girecek. Taktik ağırlıklı çalışmalarına yapılacağı Kızılcahamam kampı sırasında 4 hazırlık maçı oynayacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri