Davetiyede çeşit bol

Havaların ısınmasıyla birlikte düğün sezonu açıldı. Düğün ve sünnet hazırlığı yapanlar ise organizasyona ilk olarak davetiye seçimi ile başlıyor. Düğün hazırlığı yapanlar binlerce çeşit davetiye arasında seçim yapmakta zorlanıyor

Düğün sektöründe hareketlilik yaşanıyor. Konya'nın çeşitli noktalarında bulunan düğün salonlarında ve nikah dairelerinde her hafta onlarca düğün merasimi gerçekleştiriliyor. Düğün ve sünnet hazırlığı yapanların davetiye telaşı da başladı. Davetiye seçimi, düğün yapmaya hazırlananların zorlandığı konular arasında yer alıyor. Son yıllarda davetiye sektöründe birbirinden ilginç tasarımlar sunulmaya başlandı. Davetiye olanak çam fidanı gönderme olanağı bile bulunuyor. Çiftler ve aileler kendilerine sunulan binlerce davetiye tasarımı arasından hem göze hoş gelen hem de ceplerini yakmayacak seçenekleri tercih ediyor.

DAVETİYE SEÇİMİ BAŞLADI

Tren Yolu Caddesi’nde davetiye çeşitleri ve özel günlerde sunulan hediye çeşitleri alanında faaliyet gösteren Şafak Davetiye Sahibi Recep Şafak, havaların ısınması ile birlikte düğün sektörünün artık hareketlenmeye başladığını belirterek “Düğün yapacaklar artık davetiyelerini seçmeye başladı” dedi. “Ülkemiz davetiye noktasında çok ileride” diyen Şafak, şöyle konuştu: “Her sezon davetiye tercihleri değişiyor. Sezon başında kataloglar yenilenir ve müşteriye sunulur. Yeni modeller her geçen gün eklenmeye devam eder. Sezonun en yoğun olduğu vakitler okulların kapanması ile başlar ta ki sonbahar aylarına kadar bu yoğunluk sürer. Sıcak günlerde Ramazan ayının denk gelmesi ile Ramazan önü ve sonrasında büyük bir yoğunluk bekliyoruz.”   

İNSANLAR FARKLILIK İSTİYOR

Her bütçeye uygun davetiye bulunduğunun altını çizen Şafak, konuşmasına şöyle devam etti: “Düğün sahiplerinin isteğine göre her türlü fiyat aralığında davetiyeleri sunuyoruz. Adedi 30 kuruşa da davetiye var, 5 liraya da davetiye var. Bu bir zevk meselesi insanlar bütçelerine göre misafirlerini en güzel yollarla çağırmak istiyor. Davetiyelerde en düşük adet 100 olarak talep ediliyor. O kadar çeşit çoğaldı ki vatandaş da davetiye seçiminde zorlanıyor. Çok ilginç modeller var. Her sene elbise tasarlanır gibi davetiye tasarlanıyor, yeni modeller ortaya konulmaya çalışılıyor. Çünkü İnsanlar yenilik bekliyor. Başka birinde gördüğü davetiyeyi kullanmak istemiyor. Her sene belirli bir trend ürün oluyor. Ondan çok talep alıyoruz. Bir dönem ferman şeklinde davetiyeler çok talep ediliyordu ama şimdi onun modası geçti. Şu sıralar gazete şeklinde, CD şeklinde ve evlilik cüzdanı şeklinde davetiyeler moda. Kurdelalı modeller, kokulu modeller ilgi görüyor. Davetiye seçimi noktasında en çok yanılgıya düşülen konu insanların davetiyeyi kendisinin tasarlaması durumunda ucuz olacağı. Bu yanlış. Fabrikasyon üretimde maliyetler düşer bu yüzde özel tasarımlar daha pahalıdır. Vatandaşlarımıza en güzel davetiyeleri uygun bütçelerle sunmaya hazırız. Düğün yapacakları mağazamızdaki çeşitleri görmeye davet ediyoruz. Bizlere’ 0541 554 4353’ numaralı telefondan da ulaşabilirler.”

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri