Darüşşafaka’yı yeneceğiz

Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi Basın Sözcüsü Uğur Özteke, Darüşşafaka karşısında onur savaşı vereceklerini söyledi. Özteke: Oyuncularımızdan galibiyet sözü aldık. Son saniyeye kadar mücadele edeceğiz

BEKO Basketbol Ligi’nde Cumartesi günü Darüşşafaka ile tarihi bir sınava çıkacak temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi zorlu maçın hazırlıklarını 19 Mayıs Spor Salonu’nda sürdürüyor. Aliağa Petkim’den sonra Türk Telekom’a da kaybederek, kümede kalma şansını Darüşşafaka ile oynayacağı maça bırakan yeşil-beyazlılarda galibiyet dışında başka bir sonuç düşünülmüyor, konuşulmuyor. Darüşşafaka’yı yenip farklı hesapların içine girmeden ligde kalmak isteyen yeşil-beyazlılarda oyuncuların moralli olduğu ve camiaya galibiyet sözü verdikleri bildirildi. Lige geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Play-Off hedefiyle başlayan ancak daha sonra aldığı kötü sonuçlarla dibe doğru gerileyen sarı-mavililer Darüşşafaka’yı yenip üç sezondur mücadele etiği lige veda etmek istemiyor.

ÖZTEKE: ONUR SAVAŞI VERECEĞİZ
Beko Basketbol Ligi takımlarından Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi'nin basın sözcüsü Uğur Özteke, Darüşşafaka maçında onur savaşı vereceklerini söyledi. Özteke, Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi Kulübü Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut, Basketbol Şube Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kamanlı ve Yönetim Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. İbrahim Arslan ile birlikte 19 Mayıs Spor Salonu'nda oyuncular ve teknik heyetle bir araya geldi. Uğur Özteke, yaptığı açıklamada, ligde normal sezonun son maçında Darüşşafaka ile yapacakları müsabaka öncesi yönetim kurulu olarak, oyuncular ve teknik kadroya destek vermek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti. Darüşşafaka ile kendileri açısından hayati önem taşıyan bir maça çıkacaklarını ifade eden Özteke, şunları söyledi: “Oyuncularımız ve teknik kadro bu maçın öneminin bilincinde. Herkes galibiyet için yemin etti. Darüşşafaka maçında onur savaşı vereceğiz. Ligde kalmak için son saniyeye kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu maçın kazanılması halinde takıma süper prim vereceğiz'”
LİGDE DANANIN KUYRUĞU CUMARTESİ KOPACAK
Beko Basketbol Ligi'nde normal sezonun son hafta maçlarının programı belli oldu. Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 30. hafta maç programı şöyle: 8 Mayıs Cuma:16.00 Beşiktaş Cola Turka-Casa TED Ankara Kolejliler (BJK Cola Turka) 9 Mayıs Cumartesi:15.00 Türk Telekom-Galatasaray Cafe Crown (Ankara Atatürk) 15.00 OYAK Renault-Kepez Belediyesi (Bursa Atatürk),15.00 Fenerbahçe Ülker-Pınar Karşıyaka (Abdi İpekçi),15.00 Darüşşafaka Cooper Tires-Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi (Darüşşafaka Ayhan Şahenk),15.00 Aliağa Petkim-Erdemir (Aliağa Enka),16.00 Antalya Büyükşehir Belediyesi-Banvit (Antalya Atatürk),18.00 Mersin Büyükşehir Belediyesi-Efes Pilsen (Edip Buran )

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri