Darüşşafaka'da 5c Sınıfının Kitap Velisi Oldu

Katılım Bankası Türkiye Finans, Herkese Her Yerde Kitap Vakfı ve Darüşşafaka Cemiyeti işbirliği ile başlatılan ‘Darüşşafaka Kitapcan Velisi’ projesine destek verdi. Proje kapsamında Türkiye Finans, Darüşşafaka Eğitim Kurumu'ndaki...

Katılım Bankası Türkiye Finans, Herkese Her Yerde Kitap Vakfı ve Darüşşafaka Cemiyeti işbirliği ile başlatılan ‘Darüşşafaka Kitapcan Velisi’ projesine destek verdi. Proje kapsamında Türkiye Finans, Darüşşafaka Eğitim Kurumu'ndaki 5C sınıfının 25 öğrencisinin Kitapcan Kartı'na bir yıl boyunca her ay 50 TL yükleyerek öğrencilerin kitap masraflarına yardımcı olacak.

Darüşşafaka Okul Binası’nda düzenlenen basın toplantısında projeyle ilgili bilgi veren Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, vakfın önderliğini yaptığı aynı zamanda Darüşşafaka’yla birlikte geliştirilen bir proje olduğunu söyledi. Gürerk, "Bizi çok kısa bir süre önce aradılar, 5. sınıfa başlayan küçük arkadaşlarımız için 'Onların kitap velisi olur musunuz?' dediler. 5. sınıfın 5 şubesi var. Biz bir şubenin velisi olmayı zevkle ve de gururla kabul ettik. 5C grubu sınıfın Kitapcan Velisi olduk. Bu proje kapsamında öğrencilerimizin kitap kartı olacak. O kitap kartına aylık olarak bir tutar yüklenecek 10 ay boyunca. Böylece sanıyorum 500 TL gibi bir tutarı öğrencilerimiz kitap almak konusunda harcayıp, İnşallah şahsi gelişimlerine yardımcı olacak. Biz de burada pay almaktan bankam adına gurur duyuyoruz." diye konuştu.

Sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek verdiklerini anlatan Türkiye Finans Genel Müdürü Gürerk, "Son dönemde biz bu konuda bayağı hız kazandık. Down sendromlu çocuklarımız için bir takım programlarımız var. Hayatta Kal Derneği için var. Kırkpınar’da bir çalışma yaptık. Çok kısa bir süre öncesinde de Bodrum’da Midtown Orkestrası sponsorluğunu yaptık. Türkiye’nin kültür, sanat, spor, eğitim hayatına değen her konuda kendi kararımızca destek olmaya çalışıyoruz. İnşallah bunlar katlanarak devam edecek." ifadelerini kullandı.

Öğrencilerle bir süre sohbet ederek sorularını cevaplayan Derya Gürerk, daha sonra öğrencilerin Kitapcan Kartları'nı dağıtarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri