Darbe üstüne darbe

Konyasporda Erdinç Yavuzun sözleşmesi 1 yıl daha uzatılırken, Adnan ve Velinin sözleşmelerini tek taraflı olarak feshetmeleri nedeniyle yeni transfer işlemi görecekleri belirtildi

Konyaspor’da Erdinç Yavuz’un sözleşmesi 1 yıl daha uzatılırken, Adnan ve Veli’nin sözleşmelerini tek taraflı olarak feshetmeleri nedeniyle yeni transfer işlemi görecekleri belirtildi. İki oyuncudan umut yok

 

Konyaspor’da, takıma yeniden dönmeleri istenilen Adnan ve Veli’nin kadroda yer alamayacakları açıklandı.. Erdinç ile biri yıla daha sözleşme yenileyen yeşil-beyazlılar da Haziran ayı sonuna kadar 3 milyon liralık ödeneme yapılacağı açıklandı.  Yeniden süper lige dönmeyi amaçlayan ve genç futbolcularla takviyeli kadro ile yola çıkmayı amaçlayan Konyaspor’da, öncelikle Milos ve Robak  ile birlikte diğer borçlarla ilgili ödemeler yapılacak, ardından da teknik kadro belirlenerek takım yeni hazırlıkları için 30 Haziran’da tesislerde toplanacak.

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, Milos’a olan 500 bin liralık borcun taksitlendirilmesi için çalıştıklarını açıkladı.. Karapınar, Konyaspor avukatıyla,  Milos’un eski takımının avukatının görüşerek taksit konusunda anlaştıklarını, bunu Milos’un da kabul etmesi halinde paranın belirli dönemlerde ödeneceğini dile getirdi. Robak’ın bonservis ücretinin 600 bin liralık kısmının indirilmesine çalışıldığı, ilk taksitinin ise ay sonuna kadar ödenmesi gerektiği öğrenildi. Bunlarla birlikte diğer borçların ödenmesi için gerekli 3 milyon TL’nin temin edilmesi konusunda girişimlerini devam ettiği bildirildi.

Konyaspor’da, ödemelerini yapılmasının ardından teknik direktör konusu da çözüme kavuşturulacak. Yeşil-beyazlı yönetimin öncelikle Yılmaz Vural ile görüşeceği, tecrübeli teknik adamın gelmemesi halinde Cemal Menteşeye dönüleceği açıklandı. Yeşil-beyazlı takımda, Erdinç’in sözleşmesi bir yıl daha uzatılırken, Adnan ve Veli’nin yeniden kadroya alınmaları konusunda kötü haber geldi. Her iki futbolcuyla ilgili olarak yapmış olduğumuz araştırmalara göre, Adnan ve Veli’nin sözleşmelerini tek taraflı olarak feshetmeleri nedeniyle yeni transfer işlemi görecekleri, Konyaspor’a verilen transfer yasağı nedeniyle de Adnan ve Veli’yle yeniden sözleşme yapılmasının mümkün olmadığı öğrenildi.. Konuyla ilgili görüşlerini alınan başkan Bahattin Karapınar da transferin gerçekleşemeyeceğini doğruladı. Böylece Konyaspor’da Adnan ve Veli’nin yeniden transfer yolu kapandı..       

YÖNETİMDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

Konyaspor yönetimi, önceki gün vefat eden  Coşkun Özarı ile geçtiğimiz hafta sonunda vefat eden Konyaspor eski yöneticilerinden Ali Yeğin’in annesi Nesibe Yeğin için başsağlığı mesajı yayınladı. “A Milli Takım eski teknik direktörlerinden, eski milli futbolcu, teknik direktör ve spor yazarı Coşkun Özarı'nın bir süredir tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nde hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet, başta kederli ailesi ve Türk futbol camiası olmak üzere, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz” denildi.

Yönetim, Ali Yeğin’in annesi Nesibe Yeğin için de bir başsağlığı mesajı yayınladı. Yönetimin mesajı şöyle: “Kulübümüz eski yöneticilerinden Ali Yeğin’in annesi Nesibe Yeğin (79)'in bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye Cenab-ı Allah'tan rahmet, başta ailesi ve yakınları olmak üzere sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.”

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri