Dananın kuyruğu kopuyor

Maliye Milli Piyango galibiyeti ile ligin zirvesine tutunan Selçuk Üniversitesi, sıkı bir yarış içinde olduğu Optimum TED Ankara Kolejliler ile yarın karşı karşıya gelecek

Maliye Milli Piyango galibiyeti ile ligin zirvesine tutunan Selçuk Üniversitesi, sıkı bir yarış içinde olduğu Optimum TED Ankara Kolejliler ile yarın karşı karşıya gelecek. Sarı-mavililerin tek hedefi kazanmak

 

Türkiye basketbol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, Maliye Milli Piyango karşısında aldığı galibiyete seviniyor. Aldığı 86-81’lik sonuçla ligin zirvesine sıkı sıkı tutudan ve liderliğini sürdüren sarı-mavililer, puanını 63’e çıkarttı. Lig’in 36. haftasında Ankara’da yarın Optimum TED Ankara Kolejliler ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz, zorlu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. TED Kolejliler ile sıkı bir zirve yarışına giren temsilcimiz zorlu deplasmanda kazanarak liderliğini pekiştirmek ve bir adım öne geçmek istiyor. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor. Selçuk Üniversitesi ile Optimum TED Ankara Kolejliler arasında oynanacak olan zorlu maç yarın saat 16.00’da, TOBB Spor Salonu’nda oynanacak.

LİGİN ZİRVESİNDE SICAK TAKİP

Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde 35. hafta geride kalırken Selçuk Üniversitesi liderliğini sürdürdü. Konya ekibi evinde konuk ettiği Maliye Milli Piyango’yu 86-81 mağlup ederek birinci sıradaki yerini korudu. Optimum TED Ankara Kolejliler de deplasmanda karşılaştığı Garanti Koza İstanbulspor’u 78-83 yenerek zirve takibine devam etti. Genç Telekom ise Ankara derbisinde Başkent Gençlik’i 71-69 yendi. TB2L’nin 35. Haftasında oynanan maçlarda alınan sonuçlar ve puan durumu şöyle: Final Gençlik: 82 Pertevniyal: 77 Orman: 78 Gamateks PAÜ: 68 Tenis Eskrim Dağcılık: 82 Akhisar Belediye: 81 İstanbul Büyükşehir Belediyesi: 72 Uşak Üniversitesi Belediyespor: 73 Selçuk Üniversitesi: 86 Maliye Milli Piyango: 81 Garanti Koza İstanbulspor: 78 Optimum TED Ankara Kolejliler: 83 Genç Telekom: 71 Başkent Gençlik: 69 Tire Belediye: 56 Gelişim Koleji: 63 Vestel: 54 Best Balıkesir Basketbol Kulübü: 68 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi: 66 Darüşşafaka: 60.

Öte yandan ligin 36. haftası bugün oynanacak Pertevniyal-Orman karşılaşması ile start alacak. Ligde bugün ve yarın oynanacak maçların programı ise şöyle: Bugün:

Gelişim Koleji-Garanti Koza İstanbulspor,

Best Balıkesir Basketbol Kulübü-Tenis Eskrim Dağcilik,

Optimum TED Ankara Kolejliler-Selçuk Üniversitesi,

Gamateks PAÜ-Genç Telekom

Başkent Gençlik Gaziantep Büyükşehir Belediyesi,

Maliye Milli Piyango-İstanbul Büyükşehir Belediyesi,

Akhisar Belediye-Final Gençlik, Yarın:

Uşak Üniversitesi Belediyespor–Vestel,

Darüşşafaka-Tire Belediye.

SPOR SEVRİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri