‘Damıtılmış Damlalar’ okuyucularıyla buluştu

İlahiyatçı Ömer Lütfi Ersöz, dini, tarihi, bilimsel ve kültürel içeriklere sahip çok zengin bir konu başlığını içinde bulunduran “Damıtılmış Damlalar” isimli esirini okuyucularıyla buluşturdu.
Kardelen yayınlarından çıkan ve 240 sayfadan oluşan eserde yazar, insanların kötü, çirkin ve zararlı alışkanlıklardan kurtarıp, sevgi, saygı, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları ile dolu bir şekilde yarınlara hazırlamaya çalışıyor. “Karanlığı aydınlığın yok ettiği gibi bezlerde üzerimize düşen görevi yaparak huzurlu ve mutlu olmalıyız” diyen Ömer Lütfi Ersöz, şunları kaydetti: “Bu eserimde özden gelen sözlerimi aktarıp, gerçeklerle yüzleşmemize yardımcı olması düşüncesiyle, gönül köprüsü oluşturarak, şuura yolculuk yapmamızı, damıtılmış damlalar halinde dualarınızla birlikte hakikatlere ulaşalım istedim.”
İlahiyatçı Ömer Lütfi Ersöz kimdir?
1962 yılında Akören’de doğdu. Konya İmam Hatip Lisesinden 1980, Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 1984 yılında mezun oldu. Çeşitli okullarda öğretmenlik ve yöneticilik yaptı. 2001 yılında Büyükşehir Belediyesi Sağlık Sosyal Hizletler Daire Başkanlığı’na atandı. Hakla İlişkiler Müdürlüğü ve Terminal Şube Müdürlüğü görevlerini yürüttü. Halen şube müdürü olarak görevini sürdürüyor. Bir yerel gazetede haftalık köşe yazısı yazmaktadır.
MUSTAFA ÜNÜVAR


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri