Damak yemek kalite demek

1995 yılından itibaren yemek sektöründe faaliyet gösteren ve iş yerlerine tabldot yemek servisi yaparak sektörde önemli bir yere ulaşan Damak Yemek Fabrikası, bunun yanı sıra Konyanın geleneksel düğün, sünnet, iftar ve hac yemeği, şölen, şenlik yemekleri,

Yaptığı hizmetlerde müşteri memnuniyetini öncelikli hizmet sayan Damak Yemek Fabrikası, insan sağlığına da büyük bir önem veriyor. 

Aynı zamanda Yemek Sanayicileri Konfederasyonu’na üye olan ve Konya Yemek Sanayicileri Derneğinin kurucu üyeleri arasında bulunan Damak Yemek, dernek çatısı altında kendisini kabul ettirmiş ve firmalarla ortak hareket edip, sektörde bu işi merdiven altı diye tabir edilen, yasal sorumluluklarını yerine getirmemiş işletmelerle mücadele etmekte olduğu bildiren Damak Yemek yetkilileri, bu tür firmalar haksız rekabetin yanı sıra sağlıksız üretimleri ile de insan sağlığını tehdit ediyorlar” dedi.
Damak Yemek Fabrikası’nın insan sağlığını ön planda tuttuğunu ve üretimini bu doğrultuda hijyenik ortamda yaptığını ifade eden yetkililer, yemek çeşitleri ile de müşterilerine geniş bir damak tadı seçeneği sunduklarını ifade etti. Çorba, pilav, et ve sebze yemekleri, makarna, börekler, salatalar, tatlılar ve içecekler olmak üzere toplam 113 çeşide sahip olduklarını bildiren yetkililer, amaçlarının kaliteli olanı en ucuz fiyatlara müşterilere sunmak olduğunu vurguladı.
Bu konuda müşterilerine önemli bir açıklama yapan firma yetkilileri şunları belirttiler: “Küresel ısınmadan dolayı etkilenen tarım ürünleri maliyetlerimizi artırmakta, artan maliyetler fiyatlarımıza olumsuz etki etmektedir. Son zamanlarda özellikle yağ, bulgur, makarna, pirinç, fasulye, nohut, mercimek gibi ürünlerdeki yüksek artışlar yemek sektöründe ciddi etkilenmelere sebep olmuştur. Rekabet fiyatta değil kalitede olmalıdır. Bu da insanımıza daha iyi hizmet sağlayıp memnuniyeti artıracaktır. Firmamız kaliteli ürün kullanımından taviz vermeden ‘Pahalıysa vardır bir hikmeti, ucuz ise vardır bir illeti’ sözünü ilke edinip hiçbir katkı maddesi kullanmadan üretimine devam etmektedir. İnsanımız her şeyin en iyisine layıktır. Onların sağlığını düşünerek kaliteli, misafirlerine mahcup etmeyecek hizmette, kararlılığımızı sürdüreceğiz. Yaklaşan yaz sezonunda sünnet ve düğün yemekleriyle salonumuzla hizmetinizdeyiz.”
Damak Yemek Fabrikasında üretilen çeşitler:
ÇORBALAR: Yayla Çorbası, Mercimek Çorbası, Sebzeli Çorbası, Tarhana Çorbası, Domates Çorbası, Mantar Çorbası, Şehriye Çorbası, Ezogelin Çorbası, Bamya Çorbası, Kremalı Tavuk Çorbası, Kremalı Mantar Çorbası.
PİLAVLAR: Pirinç Pilavı, Bulgur Pilavı, Buhara Pilavı,
SEBZE YEMEKLERİ: Kıymalı Ispanak, Yumurtalı Ispanak, Taze Fasulye, Taze Bamya, Bezelyeli Çiftlik, Mantarlı Bezelye, Patlıcan Şakşuka, Patlıcan Musakka, Kabak Musakka, Türlü, Karışık Kızartma.
ET YEMEKLERİ: Fırın Köfte, Piliç Köfte, Aytaç Köfte, Dalyan Köfte, Tava Köfte, İnegöl Köfte, Izgara Köfte, Talaş Köfte, Soslu Köfte, Fındık Köfte, Adana Kebap, Sebzeli Kebap, Patlıcan Kebap, Tas Kebap, Menekşe Kebabı, Et Döner, Piliç Çöp Şiş, Tavuk Döner, Piliç Burger, Piliç Kızartma, Piliç Haşlama, Piliç Sote, Piliç Izgara, Piliç Pirzola, Mantarlı Sote, Balık, Karışık Izgara, Etli Pilav, Kıymalı Yumurta.
MAKARNALAR: Peynirli Makarna, Tere Yağlı Makarna, Spagetti, Domates Soslu Mak., Fırın Makarna.
BÖREKLER: Peynirli Börek, Kıymalı Börek, Ispanaklı Börek, Patatesli Börek, Tepsi Börek, Mıfloy Böreği, Kol Böreği, Su Böreği, Kıvrım Böreği, Sigara Böreği, Talaş Böreği.
SALATALAR: Mevsim Salata, Çoban Salata, Karışık Salata, Patates Salatası, Yumurta Salatası, Rus Salatası, Ezme, Pıyaz, Yogurt-Cacık.
TATLILAR: Tulumba, Peynir Tatlısı, Kemal Paşa, Meyve, Aşure, Keşkül, Sütlaç, Ekmek Kadayıfı, Tel Kadayıf, Sakız Muhallebisi, Çilekli Puding, Muzlu Puding, Kakaolu Puding, Karışık Puding, Meyveli Puding, İrmik Helvası, Kalbura Bastı, Baklava, Şekerpare, Revani, Üzüm Kompostosu, Kayısı Kompostosu, Vişne Kompostosu, Karışık Komposto, Çilek Kompostosu.
İÇECEKLER: Ayran, Meyve Suyu, Gazoz, Fanta, Kola.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri