Daire ve müdürlüklerde görev değişimi

Son birkaç ay içerisinde Konya’daki birçok devlet kurumunda görev değişimi yaşandı. Bazı müdürler terfi etti, bazıları da görevden alındı. Boşalan koltuklara ise yeni müdürler atandı.

Son haftalarda yaşanan görev değişikliği ise şu şekilde:

Konya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü’ne geçtiğimiz haftalarda göreve başlayan İzzet Güneş, 2 yıl aradan sonra tekrar müdür olarak görevine başladı.

İŞKUR Konya İl Müdürlüğü’nde değişen diğer bir isim ise Lokman Ceylan oldu. Lokman Ceylan, İl Müdürlüğü görevinden alınarak Eğitim Uzmanı olarak yeni görevine başladı.

Ceylan’ın yerine Ömer Tokgöz atandı.  Ankara Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Bekir Karacabey, Konya Orman Bölge Müdürlüğü görevine başladı.

Geçtiğimiz ay ataması yapılan Karacabey, Necati Alıç’ın yerine yeni görevine başladı. Bir süredir Meram Kaymakamlığı görevini yürüten İrfan Kenanoğlu, Ankara Vali Yardımcılığı görevine atandı.Kartal Kaymakamı Nuh Mete Hamurcu ise Meram Kaymakamlığı görevine getirildi.

Konya 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Ali Çetinkaya da Belçika'da bulunan Avrupa Müt.Kuv.Yük.Kh. As.Ort.Kur.Başkan Yardımcısı olarak atandı.Ali Çetinkaya'dan boşalan yere ise İstanbul Hava Harp okulu Komutanı Tümgeneral Muhittin Fatih Sert atandı.

MEMHET AKİF SÜTÇÜ - merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri