Daha iyi olacağız

Zeytinburnu maçının hazırlıklarını sürdüren Konya Şekersporda moraller yerinde. Hedeflerine ulaşmak için çok çalıştıklarını ifade eden Kartal, daha iyi bir ekip olacaklarını söyledi

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Zeytinburnu maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Hafta sonunu bay olması nedeni ile maç yapmadan geçirecek olan yeşil-beyazlılar, bu arayı iyi değerlendirerek evinde üç puan almanın hesaplarını yapıyor. Etimesgut Şekerspor’u mağlup ederek moral bulan Şekerspor, dün taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Öğleden sonra yaptığı çift kale maçta zorlu maçın provasını gerçekleştiren temsilcimizde çalışmalar oldukça neşeli tamamlandı ve futbolcuların hırslı görüntüleri ise teknik heyeti oldukça memnun ediyor.

Bu hafta sonunu maç yapmadan geçecek olan yeşil-beyazlılar, çalışmalarına ara vermeden devam edecek. Etimesgut maçında yakaladığı çıkışı devam ettirmek ve sezon başında önlerine koyduğu hedeften kopmamak için antrenmanlarına devam eden temsilcimizde, kadro dışı kalan Önder Yılmaz, Fatih Özer, Ünal Odabaşı ve sakatlığı süren Muhammet Akıncı dışında eksik bir oyuncu bulunmuyor. Üst üste iki haftadır ortaya koyduğu futbolla göz dolduran yeşil-beyazlılarda Mersin maçında sergilenen mücadele ve hemen ardından Etimesgut Şekerspor galibiyeti moralleri yerine getirdi. Ayrıca İstanbulspor ve Beykozspor maçlarından puansız ayrıldıktan sonra morali bir hayli bozulan teknik adam Kartal, gelecek haftalara daha umutla bakıyor.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, özellikle son iki haftada ortaya koydukları futbolla gelecek için umut verdiklerini söyledi. İlk yarıda kalan haftalarını kayıpsız kapatmak istediklerini ifade eden Kartal; “Mersin ve Etimesgut maçlarında tüm camiamızı mutlu eden bir görüntü ortaya koyduk. Bunun artırarak devam ettirmek istiyoruz. Bunu başarabilmek için bu hafta sonunu bay geçecek olmamıza rağmen çalışmalarımıza ara vermeden devam ettik. Daha iyi bir ekip olmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İlk yarıyı kayıpsız tamamlamak ve ikinci yarı hazırlıklarına moralli başlamak istiyoruz. Devre arasında yapacağımız takviyelerle çok daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum. Öncelikle ilk hedef olarak evimizde oynayacağımız Zeytinburnu maçını kazanmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var ve evimizde kazanarak çıkışımızı sürdürmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri