Daha güçlü olacağız

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı mavililer dünü sakin geçirdi.

Beko Basketbol Lig’indeki temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı mavililer dünü sakin geçirdi.

DIŞ TRANSFER HAMLESİ YAPILACAK

Hafta başından bu yana yoğun mesai geçiren sarı mavili yöneticiler Sean Williams, Troy De Vries, Valentin Pastal ve  Burak Selen ile anlaşma sağlamıştı. Staff ekibi ile de sözleşme uzatan sarı mavililer dış transferde ise Cihan Amasyalı’yı kadrosuna kazandırdı. Sarı mavili transfer komitesi tüm yoğunluğunu artık dış transfere verirken, imzaların gelecek hafta içerisinde hızlanması beklenmekte.

GEÇEN SENEDEN İYİ OLACAK

Sarı mavili takımda Basın Sözcüsü Tunahan Turhan “Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarımıza devam ediyor. Kesin olmadan hiçbir transferi açıklamıyoruz. Netleşen bilgileri ise bir an önce kamuoyu ile paylaşmaktayız. Transfer komitemiz oldukça yoğun bir mesai içinde. Geçtiğimiz seneden daha güçlü bir kadro kuracağız. Hedefimiz bu.” dedi.

KAMP KONYA’DA OLACAK

Öte yandan kamp programının henüz tarih olarak netleşmediğini belirten Turhan, “Yeni sezon öncesinde yapılacak kampın tarihi henüz netlik kazanmadı. Ancak bu konuda şunu söyleyebiliriz takımımız şehir dışında bir kamp yapmayacak. Yeni sezon hazırlıklarımızın tamamını Konya’da gerçekleştireceğiz.” şeklinde konuştu.

NİHAT ERDOĞAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri