Dağlı'dan açıklama!

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, Sivasspor maçına yapılacak taraftar organizasyonunu engellediği şeklinde çıkan haberler ve şahsı hedef alınan açıklamalar nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak konulara açıklık getirdi.

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, Sivasspor maçına yapılacak taraftar organizasyonunu engellediği şeklinde çıkan haberler ve şahsı hedef alınan açıklamalar nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak konulara açıklık getirdi. Sivasspor ile Torku Konyaspor arasında oynanan karşılaşmaya taraftararın otobüs organizasyonu yapması ile ilgili 'www.nalçacı.com' internet sitesinde şahsı hedef gösterilerek organizasyonun yapılmamasının tek suçlusu olarak gösterildiğini ifade eden Hasan Dağlı, konu ile ilgili açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Sivasspor maçı öncesinde değil otobüs organizasyonunu engellemek, böyle bir organizasyon yapılmasından haberim bile olmadığı halde bu şekilde bir haber yapılması bilgi kirliliğine dayalı manidar bir durumdur. Futbol oyununun en önemli parçalarından olan seyircinin deplasmanda takımına destek vermesini neden ve hangi mantıkla  engellemek isteyeceğim anlaşılacak bir durum değildir. Bir takımın taraftarın takımına destek vermesini en fazla isteyeceklerin başında gelmesi gereken bir görevde bulunan şahsımın bunu engelleme ile itham edilmesi beni derinden üzmüştür.
Daha önce yine Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yaptığım Aykut Kocaman ve Nurullah Sağlam dönemlerinde, şimdi ise göreve geldiğimiz ilk sezonda transfer yasağına rağmen play-off oynayan Torku Konyaspor'da ve geçen sezon ise borç yüküne rağmen sezonu şampiyonlukla tamamlayıp Süper Lig'e çıkan takımın Futbol Şube Sorumlusu olarak önemli başarılar elde ederken, maddi ve manevi anlamda da Torku Konyaspor'da görev yapmaya çalışıyorum.

Bir yönetici olarak görev yapmak ve takımı adına önemli sonuçlar elde edilmesinin bir parçası olarak en önemli kazanımının takdir edilmek olduğu bir olayda hiçbir ilgisi, bilgisi olmayan bir konu ile ilgili suçlu gösterilmem haberinden dolayı 'www.nalçacı.com' internet sitesine de teşekkür ediyorum. Bu konu ile ilgili tüm muhataplar ile her türlü basına açık ortamda konunun açıklığa kavuşmasını sağlayacak tartışmaya hazır olduğumu bildirir, teşekkür ederim..."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri