Dağcılar Ve Kaplanlar Erdemli Kanyonunda Yürüdü

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Dağcılık ve Herkes İçin Spor Federasyonu İl temsilciliğinin Yeşilhisar Erdemli kanyonunda gerçekleştirilen sabah sporunda, son şehitler ve Cumhuriyet Bayramı unutulmadı. Dağcılık ve Herkes...

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Dağcılık ve Herkes İçin Spor Federasyonu İl temsilciliğinin Yeşilhisar Erdemli kanyonunda gerçekleştirilen sabah sporunda, son şehitler ve Cumhuriyet Bayramı unutulmadı.

Dağcılık ve Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri İl Temsilciliği'nin 2014 faaliyet programında yer alan ‘Erdemli vadisi kanyonu ve Sapağı programı’ YIDOG Dağcılık Grubu Başkanı Mehmet Ceyhan’ın liderliğinde, Dağcılık il temsilcisi İsmail Yılmaz’ında katılımı ile gerçekleşti. Sabah erken saatlerde Kayseri’de buluşan Herkes İçin Spor Federasyonu, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü, YİDOG Dağcılık Grubu, (TRAC) Türkiye Radio Amatorleri Cemiyeti temsilcisi, ASYA Arama Kurtarma üyeleri KAY-DAK Dağcılık Kulübü sporcuları 06.00’da Yeşilhisar Erdemli vadisinde buluştu. Kanyon ve sapağında yaklaşık 6 saat yürüyerek, tarihi ve doğal güzellikleri görme imkanı bulan, su, kuş ve rüzgar sesi eşliğinde doğa sporu yapan 48 kişi saat 12.00’de yeniden Erdemli’ye döndü.

Yürüyüş sırasında son olarak Hakkari Yüksekova’da bölücü örgüt tarafından şehit edilen üç asker ve Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran başta Atatürk olmak üzere tüm şehitler için dualar edildi. Faaliyet lideri Mehmet Ceyhan, Dağcılık il Temsilcisi İsmail Yılmaz ve Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il Temsilcisi Davut Güleç, diğer federasyonlarla da bu tip sık sık etkinlikler yaptıklarını, özellikle çağın hastalığı strese karşı su, kuş ve rüzgar sesli doğa yürüyüşlerine, tarihi ve doğal güzellik parkur yürüyüşleri ile Kayseri turizmini tanıtmaya devam edeceklerini tekrarladılar.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri