Dağ Mühendislik yeni projesini tanıttı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde hayata geçirecekleri 'New Cyprus Lands' isimli projenin ihalesinin 25 Mayıs'ta İstanbul'da gerçekleştirilecek

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde hayata geçirecekleri 'New Cyprus Lands' isimli projenin ihalesinin 25 Mayıs'ta İstanbul'da gerçekleştirileceğini söyleyen Dağ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doğan Dağ, “Bu proje, döviz kazandırıp, TL harcattıracak” dedi. Türkiye'nin farklı şehirlerinde büyük projelere imza atan Dağ Holding, Dağ Holding merkez binasında düzenlediği basın toplantısıyla Kuzey Kıbrıs'ta 'New Cyprus Lands' ismiyle hayata geçireceği projeyi tanıttı. Projeyi, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doğan Dağ tanıttı. Dağ'a, şirketin bölge satış müdürü Mustafa Kömür de eşlik etti.

DÖVİZ KAZANDIRIP TL HARCATTIRACAK!

Konya'dan çıkan bir firmanın bugün dünyanın farklı noktalarında işlere imza atmasının şehir için çok anlamlı olduğunu ifade eden Dağ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doğan Dağ, Kuzey Kıbrıs'ta hayata geçirilecek projenin yılın 300 günü güneşli, temiz havasıyla cenneti andıran doğada olacağını belirtti. 'New Cyprus Lands' projesinin bölgedeki en önemli turizm alanlarına kolay erişim imkânı olduğunu ifade eden Dağ, “Projenin olduğu bölgenin yüksek yatırım potansiyeli var. Orası gerçekten tam manasıyla keşfedilmemiş bir cennet. New Cyprus Lands, Ercan Havaalanı'na 10 dakika mesafede. Lefkoşa'ya 15 dakika uzaklıkta. New Cyprus Lands'ın çevresinde 75 bin öğrenci yaşıyor. Değerli bölgenin master planı da yapılmış durumda. Dağ Holding, müşterilerine 5 yıla varan vade imkânı sunacak. 12 bin TL taksit fırsatıyla arsa sahibi oluncak. Bu proje gerçekten bir fırsat. Döviz kazandırıp, TL harcattıracak. Arsalar için müstakil tapu fırsatı sunuluyor” şeklinde konuştu.

İHALE 25 MAYIS'TA İSTANBUL'DA

Projenin ihalesinin 25 Mayıs'ta İstanbul'da gerçekleştirileceğini dile getiren Dağ, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kimse kimsenin hissedarı olmayacak. KKTC, bir yatırım ülkesi olma yolunda ilerliyor. Birçok firma burada faaliyet gösteriyor. Yatırım yapılacak alanda sözleşmenin çok dikkatli okunması gerekir. 'New Cyprus Lands' bizi heyecanlandıran ve mutlu eden bir proje. Bütün alt yapıyı kendimiz yaptırdık. İlgili birimlere bilgileri verdik. Bu projenin ihaleye çıkılmadan zaten yüzde 50'si satıldı. İhale 25 Mayıs İstanbul da düzenlenecek. İlk ihale bedeli ise 3.9 Milyon TL'den başlıyor. 60 ay vadeli olacak olan satışlarla yatırımcılarımızı arsa sahibi yapacağız. Dev projenin yüzde 220'sinde inşaat yapılacak. Ayrıca Eylül ayında bitecek 330 konut var. Yap sat üzerinde başladığımız projede KKTC'de yatırımlarımız sürecek.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri