Da Silva’da son rötuşlar

Çalışmalarına Kızılcahamamda Devam eden Konyaspor, transferde son noktaya geldi. Bir futbolcu daha alarak transferi kapatmanın hesaplarını yapan temsilcimiz Da Silvada ise sona geldi
Lig hazırlıklarını Kızılcahamam’da sürdüren Konyaspor’da transferde ise bir oyuncu daha alınarak işlem tamamlanacak. Da Silva’nın transferinde ise sona gelindi. Yeşil-beyazlı takımda, teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde önceki akşam yapılan antrenmana hasta olan ve istirahat eden Branimir Poljac katılmazken, Samet Yüksel, Feyyaz Belen ve Selim Ay takımdan ayrı olarak çalıştı. Düzkoşu, ısınma hareketleri ve oynanan oyunlar ile başlayan antrenman, çabukluk ve koordinasyon çalışması ile devam etti. Top tekniğine dayalı olarak yapılan antrenmanın ardından yarı sahada teknik-taktik çalışmalar yapan futbolcular, yaklaşık 1 saat 45 dakika süren antrenmanı açma-germe hareketleri ile tamamladı.
Konyaspor’da, dün Mersini maçında forma giymeyen futbolcular ise sabah antrenmana çıktı. Yöneticilerinde izlediği çalışmaya Ömer, Erdal, Abdulvahit, Ferdi, Ramazan Kahya, Poljac, Tayfun Türkmen, Mehmet Ayaz, Samet Yüksel ve yeni transferlerimiz Eser Yağmur ile Ahmet Görkem Görk katıldı. Düzkoşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman daha sonra topla yapılan çalışmalarla devam etti. Yeni transfer Eser Yağmur ve Samet Yüksel’in takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam ettiği antrenmanda, diğer oyuncular çabukluk, koordinasyon ve kuvvetlendirici çalışmalar yaptı. Antrenman istasyon çalışması ve açma-germe hareketleri ile sona eren antrenmanda kaleciler Recep, Atilla ve Nazmi, kaleci antrenörü Atilla Uzuncan yönetiminde çalıştı.
ÖTEN: ZOR BİR GÖREV ÜSTLENDİK
Konyaspor basın sözcüsü Güven Öten, yönetim kurulu olarak tek düşüncelerinin Konyaspor’u hak ettiği Turkcell Süper Lig’e taşımak olduğunu söyledi. Göreve gelirken karşılaşacakları zorlukların farkında olduklarını ancak bunların kendilerini korkutmadığını söyleyen Başkan Yardımcısı ve basın sözcüsü Öten açıklamasını şöyle sürdürdü. “Konya’nın tamamını kucaklayan iyi bir yönetim oluşturuldu ve vakit kaybetmeden yapılması gerekenler için çalışmalara başlanıldı. Yönetimimize Konyalıların gösterdiği güven bizlerin çalışmalarında artı bir motivasyon olacaktır. Şehrin çıkacağımız uzun maratonda belirlediğimiz hedef doğrultusunda kenetlenmeye başladığını görmek işimizi biraz daha kolaylaştırıyor. Şanssız bir şekilde Bank Asya 1.Lig’e düşen takımımızın burada misafir olduğunu söylerken, bunu göz önünde bulunduruyoruz. Takımımızın teknik heyet ve oyuncu kadrosunun şekillenmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz.”
Öten, kamp çalışmalarını da değerlendirerek şunları söyledi: “İlk etabı Konya’da tamamlanan hazırlıklarımızın ikinci etabı halen Kızılcahamam’da devam ediyor. Kamp çalışmalarımızın yoğun ve yorucu bir tempoda olmasına rağmen futbolcularımızın gösterdiği performans ve hırslı olmaları bizleri sevindiriyor. Yapacağımız özel maçların ardından teknik ekibimizin raporu doğrultusunda eksik görülen mevkiler mutlaka takviye edilecek ve alternatifi bol bir kadro ile sezona girilecektir. Taraftarımızın izlerken gurur duyacağı, alacağı başarılı sonuçlarla da sevineceği bir Konyaspor için çalışıyoruz. Sezon sonunda emeklerimizin karşılığını mutlaka alacağımıza inanıyoruz.”
Bank Asya 1.Lig’in daha çetin geçtiğini ve bunu geride kalan yıllarda dışarıdan takip ettiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Yardımcısı ve basın sözcüsü Güven Öten “Takımımızın başında bu ligi oldukça yakından tanıyan başarılı bir teknik adam var. Hüsnü Özkara hocamızın ve ekibinin hırsı oyuncularımıza da yansımış durumda. Konyaspor adına yakışır bir şekilde sezonu tamamlayacaktır. Rakiplerimizi küçümsemiyoruz ama onların bizim ağırlığımızı hissetmelerinden de geri kalmayacağız” dedi.
Fikstürü de değerlendiren Başkan Yardımcısı ve basın sözcüsü Güven Öten, sözlerini şöyle tamamladı. “Lige galibiyetle başlamak hem takımımızın havası hem de taraftarlarımızın Konyaspor’u uzun lig maratonunda daha coşkulu desteklemesi adına çok önemli. Ligde yer alan her rakibe saygımız var. İlk 5 hafta içerisinde sergileyeceğimiz performansın ilerleyen haftalar için ligdeki konumumuzu belirleyici bir rol üstleneceğini biliyoruz. Takımımızın tüm gayreti başarılı bir sezon yaşamak ve taraftarlarımıza da 34 hafta sonunda Turkcell Süper Lig’e yükselme sevincini yaşatmak adına olacaktır.”
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri