Cüneyt Erden gitti Gençoğlu geldi  

Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig’inde mücadele veren Beysu Konyaspor’da Okan Çevik’in ardından  yardımcı antrenör Cüneyt Erden ile de yollarını ayırdı.

Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig’inde mücadele veren Beysu Konyaspor’da Okan Çevik’in ardından  yardımcı antrenör Cüneyt Erden ile de yollarını ayırdı.

Beysu Konyaspor Basketbol Kulübünden yapılan açıklamada, “Yardımcı antrenörümüz Cüneyt Erden ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Erden'e verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyor bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

YENİ TEKNİK ADAM GENÇOĞLU OLDU 

Basketbol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden Beysu Konyaspor Basketbol, başantrenörlük görevi için Engin Gençoğlu ile anlaşma sağladı. Konuyla ilgili olarak kulüpten yapılan açıklama şu şekilde: “Kulübümüz başantrenörlük görevi için son olarak Pınar Karşıyaka'da görev alan Engin Gençoğlu ile anlaştı. Koç Gençoğlu'na Konyaspor ailesine hoş geldin diyor yeni görevinde başarılar diliyoruz.”

 Ufuk Sarıca’nın yardımcılığını yapan genç koç, başantrenör olarak Fethiye Belediyespor’u da 2. Lig’den 1. Lig’e çıkarmıştı. 1997 yılında Pınar Karşıyaka altyapısında antrenör olarak göreve başlayıp daha sonra profesyonel takımda 2005 yılına kadar çalışan Gençoğlu; Halil Üner, Murat Didin, Ergin Ataman, Mete Bababoğlu, Ahmet Kandemir ve en son Ufuk Sarıca'nın yardımcılığını yaptı. Tirespor, Bostanlıspor ve Fethiye Belediyespor gibi takımlarda ise başantrenörlük görevini üstlendi.

SPOR SERVİSİ 



 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri