Cüneyt Çakır 'şarkıcı' oluyor

Türkiye'nin en ünlü hakemlerinden Cüneyt Çakır stüdyoya girdi.

Sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri çocuklar için sahneye çıkacak, şarkı söyleyecek. FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı da TOÇEV'in ‘Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları' projesine destek verdi.

9 Şubat'ta TİM Maslak Show Center'da gerçekleşecek konser için Metin Özülkü'nün müzik direktörlüğünde ses provalarına başlandı. Cüneyt Çakır da geçtiğimiz günlerde stüdyoya girdi. İlk kez böyle bir projede yer aldığını söyleyen Çakır, “Çocuklar yararına gerçekleştirilecek bir projede yer almak mutluluk verici ancak yüzlerce insanın önünde sahnede şarkı söyleyecek olmak da bir o kadar heyecanlı. Hayatımın bir parçası olan müzik konusunda şimdiye kadar hiç söylemek gibi deneyimim olmadı ancak iyi bir rock dinleyicisi olduğumu söyleyebilirim. Feridun Düzağaç gibi güçlü bir sesle düet yapacağım.” dedi.

Yoğunluğu sebebiyle henüz provaya gidemeyen Abdullah Avcı da, “Bugüne kadar eğitim ve sağlıkla ilgili çok sayıda projede yer aldım. Ancak hiçbirinde şarkı söylemedim. Konuşurken ses tonumun iyi olduğunu düşünsem de, şarkı söylemek başka.” ifadelerini kullandı. Birçok sporcunun ses provalarının tamamlandığını belirten Metin Özülkü, “Sporcularımız ve değerli spor adamlarımızın ses konusundaki performansları beni çok şaşırttı. Öngörümüzün çok üstünde bir müzikal performansın çıkacağına inanıyorum.” diye konuştu. Yıldız futbolcular Mehmet Topal ve Serkan Balcı'nın öncülüğünde gerçekleştirilecek özel gecenin sunuculuğunu Selçuk Yöntem yapacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri