Çumra’nın son 5 yılı

Çumra Belediye Başkanı Nasır Ersöz, görevde kaldığı 5 yıl içerisinde Çumranın sayısız hizmetlere kavuştuğunu söyledi

29 Mart yerel seçimlerinde partisi tarafından yeniden aday gösterilen Çumra Belediye Başkanı Nasır Ersöz, Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği değerlendirme toplantısında 5 yıllık başkanlığı süresince ilçeye yaptığı hizmetleri ve yeniden başkan olduğu takdirde yapacağı icraatları anlattı. “2004 yılında göreve geldiğimiz günden beri pek çok yeniliğe imza attık. İlçemizin kronikleşmiş sorunlarına neşter vurduk” diyen Çumra Belediye Başkanı Ersöz yaptığı çalışmaları şöyle anlattı: “Andezit taş fabrikasını kurduk. Çumra’ya doğalgazı getirdik. Kanalizasyon çalışmalarını tamamladık. İçme suyu ve yenileme çalışmalarını bitirdik. Yağmur suyu tahliye kanallarını yaptık. Cadde ve kaldırımları andezitle kapladık. Kilitli taş ile yollarımızı birbirine kilitledik. Çumra’mızı tatlı su çeşmeleri ile bezedik. Kapalı sebze pazarını açtık. Toplu konutları büyüttük”

Hizmetlerinin bunlarla sınırlı olmadığını ifade eden Başkan Ersöz, yoğun asfaltlama çalışmaları yaptıklarını, Suğla havzasındaki kaçak suları kullanıma kazandırdıklarını, Hükümet Caddesine yeni çehreye kavuşturduklarını, Öğrencilere burs verdikleri, yaz spor okulları açtıklarını, E- belediyecilik hizmetini getirdiklerini ve 130 yıllık rüya mavi tünel projesinin kendi dönemlerinde olduğunu kaydetti. 

Bu seçimlerde, “Beş yıl belediyecilik yaptık. Beş yıl daha belediyecilik yapacağız” sloganıyla yola çıktıklarını belirten Nasır Ersöz, yeni döneminde yapacakları icraatları da sıraladı. İlçeye yeni belediye hizmet binasını yapacaklarının altını çizen Ersöz, “Beşyüz araçlık kapalı otopark yapacağız. Hastane kuruyoruz. Çumra’ya fakülte getiriyoruz. TOKİ ile anlaşmalı yeni binalar inşa edeceğiz. Yüksek öğrenim öğrenci yurdu ve Buğday pazarı kuracağız. Yüzme havuzu, sauna ve hamam yapacağız. Hayvan pazarını yeniden düzenleyeceğiz. Kilitli taş döşemeyi bütün mahallelerimize yayacağız. Yeni mesire ve piknik alanı açacağız. Modern tekstil pazarı kuracağız. Çumra Çatalhöyük Müzesini kuracağız. Sanayi bölgemizde yeni çalışmalar yapacağız. Büyükşehir merkez ilçesi olması için çalışacağız.” diye konuştu   

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri