Çumrada tekvando rüzgarı esti

Çumra Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 3.Çatalhöyük Şehitler Tekvando Turnuvası 17-18 Eylül 2011 tarihinde 16 il den 39 kulübün katılımı ile Çumra Kapalı Spor salonunda gerçekleşti
Yıldızlar ve gençler kategorisinde yapılan müsabakalara yaklaşık 400 sporcu katıldı ve gün boyunca devam müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara, teknik heyet ve müsabaka hakemlerine madalya, plaket ve kupalar Çumra Kaymakamı Ali Akça ve Belediye Başkanı Yusuf Erdem tarafından verildi.
Turnuvayı, Çumra Kaymakamı Ali Akça, Çumra Garnizon Komutanı Fikret Yavuz, Çumra Belediye Başkanı Yusuf Erdem, Çumra Askerlik Şube Başkanı Nemci Dursun ve Dinek Belediye Başkanı Rafet Avcı izledi. Kaymakam Ali Akça yaptığı konuşmada değişik il ve ilçelerden gelen sporculara ve teknik heyetlere Çumra’mızda düzenlenen etkiliğe katılımlarından dolayı teşekkür etti. Akça, dereceye giren sporculara madalyalarını takarak tebrik etti. Şehitler Turnuvası’na ev sahipliği yapan Çumra Belediye Başkanı Yusuf Erdem ise şu görüşlere yer verdi: “Spora ve sporculara değer veren bir anlayış çerçevesinde gerçekleştirilen müsabakalara katılan yaklaşık 400 sporcumuza ve teknik heyetlerine katımlarından dolayı teşekkür ediyor, Yapılan müsabakaların dostluk ve kardeşlik çerçevesinde geçmesini dileyerek 16 il den katılan farklı sporcularımızın burada dostça ve kardeşçe bir arada görmekten mutluluk duyuyorum. Programa katılarak bizleri onurlandıran tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.
Turnuvada alınan sonuçlar ise şöyle: Yıldızlar erkek kupa sıralaması: Adana 25 Puan, Karaman 15 Puan, Konya İl Özel İdare 10 Puan, Yozgat Sorgun 9 Puan. Yıldızlar bayan kupa sıralaması: Konya Selçuklu 16 Puan, Karaman 13 Puan, Çumra 11 Puan, Adana 10 Puan. Gençler erkek kupa sıralaması: Konya Selçuklu 22 Puan, Mersin Büyükşehir 15 Puan, Adana 15 Puan, Yozgat Sorgun 11 Puan. Gençler bayan kupa sıralaması: Konya Selçuklu 25 Puan, Mersin Büyükşehir 22 Puan, Adana 17 Puan, Mersin Gençlik Spor 12 Puan.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri