Çumra’da Süper Grup keyfi

Çatalhüyük Çumra Belediyesporun iki yıl aradan sonra yeniden Süper lige yükselmesinin sevinci yaşanıyor.

Amatör 1. Küme A grubunda yer alan ve Pazar günü, son maçında Hakimiyetspor’u deplasmanda 7-2 gibi farklı bir sonuçla yenerek şampiyon olan kırmızı yeşilli takımda şampiyonluk primi ise 750 lira olarak açıklandı. Hakimiyet maçının ardından Antrenör Mümin Duru başta olmak üzere gurupta gol kralı olan Aydın ile Kulüp ve Çumra Belediye Başkanı Nasır Ersöz futbolcular tarafından omuzlara alınarak şampiyonluk kutlandı.

Çumra Belediyespor’un şampiyonluğu ilçede de coşkuyla kutlandı. Maçın 7-2 bitmesinin ardından sokaklara dökülen sporseverler, daha sonra takımı ilçe girişinde karşılayarak şampiyonluk sevincini birlikte yaşadılar. Bu coşkulu karşılama sonucu, antrenör Mümin Duru ile Hakimiyet maçında kırmızı kart gören gol kralı Aydın ve diğer futbolcular sevinç gözyaşlarını tutamadılar.  Çumra Kaymakamı Adem Yazıcı ile Belediye Başkanı Nasır Ersöz Teknik Kadro ve Antrenör Mümin Duru ile futbolcuları tek tek kutladı.
Çumra Çatalhüyük Belediyespor Antrenörü Mümin Duru, sezon öncesi hedefi şampiyonluk olarak gösterdiklerini ve sözlerini tuttuklarını söyledi. Mümin Duru, Çumra’nın bu şampiyonluğu hak ettiğini de dile getirdi. Duru sözlerini şöyle tamamladı: “Başta Kaymakamımız Adem Yazıcı olmak üzere Kulüp ve Belediye Başkanımız Nasır Ersöz’e Çumra Emniyet Müdürü Recep Şahin ile bizleri her zaman yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür eder, şampiyonluk sevinci yaşatan futbolcularımın gözlerinden öpüyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri