Çumra’da Sarayönü mesaisi başladı

Deplasmanlı Bölgesel Futbol Ligi’nin ilk haftasında Konya’da Konya Gençlerbirliği ile karşılaşan ve golsüz eşitlikle bir puan alarak evine dönen Çatalhüyük Çumra Belediyespor, gelecekten umutlu.
 Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyen yeşil-kırmızılı takımın Genel Kaptanı Kadir Akıllı, “Bölgesel Lig’deki ilk maçımızda Konya Gençlerbirliği ile berabere kalmamız, dünyanın sonu değil. Bu maçta galip de gelebilirdik, ancak sentetik çimde oynamak futbolcularımızın alışık olmadığı bir durumdu.
O nedenle fazla bir varlık gösterdiğimizi söyleyemem. Şartlar ne olursa olsun, biz hedef koymuş bir takımız. O da şampiyonluk. Hedefimizden asla vazgeçmeyiz. Şu ana kadar tam 11 oyuncuyu renklerimize bağladık. Üç tanesi daha önce profesyonel liglerde oynayan futbolcular. Takıma ağabeylik yapsınlar diye aldık, en iyi şekilde de ağabeylik yapıyorlar. Çatalhüyük Çumra Belediyespor, tam bir takım olmuştur. Bundan sonra gerek sahamızda ve gerekse dışarıda oynayacağımız maçlara galibiyet için çıkacağız.
Selçuk Buğdaycı ve Mümin Duru hocalarımıza da güveniyoruz. Sarayönü ile oynayacağımız maçı kazanarak, geleceğe çok daha umutlu bakmak istiyoruz. Rakibimize saygımız var, onların da hedefli olduklarını biliyoruz. Ne var ki, biz de ilk galibiyetimizi sahamızda ve taraftarımızın önünde almak istiyoruz. Her gün öğleden sonra yapılan antrenmanla, hazırlıklarımız sürüyor. Oyuncularımızın hırslı oluşu, kazanma arzusu içerisinde olmaları bizi sevindiriyor. İki Konya temsilcisinin oynayacağı müsabakanın, zevkli geçeceği ve izleyenleri memnun edeceği aşikar. Herkesi maça davet ediyorum” diye konuştu
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri