Çumra’da futbol heyecanı bitmiyor

Liglerinin tatile girmesi ile futbol heyecanı neredeyse bitti. Ancak düzenlenen organizasyonlarla bu sessizliği heyecana çevirmek isteyen sporseverler Çumra’da buluştu.
Çatalhöyük Çumra Belediyespor’un organize ettiği ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya Şubesi’nin katılımı ile futbola hizmet etmiş sporcular bir araya geldi. Çumra’da ve Konya’da futbola hizmet etmiş eski futbolcular Çatalhöyük Çumra Belediyespor tarafından düzenlenen maçta bir araya geldi. Çumra Belediyesi Stadında oynanan maçta Konya takımı Çumra takımını 8-4 yendi. Skordan çok kaynaşmayı ve birlikte olmayı amaçlanan organizasyonda karşılaşma sonrasında iki ekibin sporcularına ve misafirlere Çumra’nın mesire alanı olan Sırçalı’da yemek ikramı yapıldı.

Organizasyona ev sahipliği yapan Çatalhöyük Çumra Belediyespor antrenörü Mümin Duru amaçlarının şehrin koşuşturmasına kısa bir ara vererek futbola hizmet etmiş insanları bir araya getirmek istediklerini ifade etti. Duru, “ Kulüp Başkanımızın katkıları ile böyle bir organize düzenledik. Ancak kendisi şehir dışına çıkması gerektiği için aramızda olamadı. Böyle bir organize yaparak futbola hizmet etmiş eski futbolcuları şehrin koşuşturmasından, stresinden biraz olsun uzaklaştırıp kaynaşmayı sağlamaya çalıştık. Birçok faal antrenör arkadaşımız var. Sezon boyunca koşturup yoruldular. İnşallah bu organizasyonla az da olsa bir hava değişimi yaşamış ve rahatlamışlardır. Konya’dan kalkıp buraya geldikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Güzel bir organize oldu diye düşünüyorum. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri