Çumra yarıştan kopmadı

Lige iddialı bir giriş yapan ancak 2 haftadır beklenmedik şekilde puan kayıpları yaşayan Çatalhüyük Çumra Belediyespor'un Başkanı Mehmet Şen takımına güvendiği ve en kısa sürede hakettikleri yere geleceklerini söyledi.

Lige iddialı bir giriş yapan ancak 2 haftadır beklenmedik şekilde puan kayıpları yaşayan Çatalhüyük Çumra Belediyespor'un Başkanı Mehmet Şen takımına güvendiği ve en kısa sürede hakettikleri yere geleceklerini söyledi. Geçen hafta oynadıkları Alpin Pozantı maçında takımda beklemedikleri bir rehavet oluştuğunu söyleyen Şen, “Ancak son oynadığımız Kozan Belediyespor maçı için aynı şeyi söyleyeğmeyeceğim. Maçın başında çok ağır kararlar ile 9 kişi kaldık. Buna rağmen iyi mücadele ettik. Neticede mağlup olduk ama ben takımımın oynadığı oyundan memnunum” dedi.

CEYAHSPOR PUAN KAYBEDECEK

Bölgesel Amatör Lig'de 6'da 6 yapan Ceyhanspor'un ilerleyen haftalarda puan kaybedeceğini söyleyen Şen, “Ceyhanspor iyi bir başlangıç yaptı. Ancak bu güne kadar güçlü takımlarla oynamadılar. Birkaç haftaya kadar takılacaklarını ve ardı ardına puan kaybedeceklerini düşünüyorum. Bizde bu haftadan sonra çıkışa geçtiğimzde aradaki fark bi kaç haftaya kapanacaktır. Çatalhüyük Çumra Belediyespor bu yıl şampiyon olabilecek bir kadro kurdu. Taraftarımız endişe etmesin Çumra 3. lige çıkacak” ifadelerin kullandı.

ÇUMRA MESKİ'Yİ AĞIRLAYCAK

Çatalhüyük Çumra Belediyespor bu hafta zorlu bir maç açıkacak. Kendi sahasında lig ikincisi Mersin Büyükşehir Belediye Meskispor ile karşılaşacak olan Çumra bu maçı kazanarak çıkış yakalamak istiyor. Geçen hafta kırmızı kart gören oyuncularından yoksun olarak maça çıkacak olan Çumra eksikelere rağmen kazanıp ledirle arasındaki puon farkının açılmasını engellemek istiyor.

SARAYÖNÜ ZOR DEPLASMANDA

Geçen hafta Toroslar Belediyespor'u zor da olsa mağlup etmeyi başaran Sarayönü Belediyspor bu hafta ligin güçlü takımlarından Niğde Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta 3. sırada bulunan Niğde Belediyespor son haftalarda önemli bir çıkış yakaladı. Sarayönü bu maçı kazanarak Ceyhanspor'a yaklaşmayı planlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri