Çumra, siyasete yön veren bir ilçe

Çumra Belediye Başkanı, MHPli belde belediye başkanları ve il genel meclis üyesi ile birlikte ilçe başkanı ve bazı yöneticiler eşliğinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeliyi makamında ziyaret etti.
 Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyarete; Çumra Belediye Başkanı Yusuf Erdem, Okçu Belediye Başkanı Ali Tokgöz, Türkmencamili Belediye Başkanı Sabri Sarılar, Apa Belediye Başkanı Halil Gülşin, Arıkören Belediye Başkanı Sami Bilgi, Çumra İl Genel Meclis Üyesi Adnan Batumlu ile Milliyetçi Hareket Partisi Çumra İlçe Başkanı İlhami Alkan ve beraberindeki bazı yöneticiler katıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye el dokuması antika bir halı hediye eden Yusuf Erdem ve İlhami Alkan, yoğun programı arasında vakit ayırdıkları için kendilerine teşekkür etti.
Kalkınma Bankası’ndaki görevi sırasında da MHP Genel Başkanı Bahçeli ile birçok kez bir araya gelen Erdem ve diğer belediye başkanları ile Çumra hakkında bilgi alışverişinin yapıldığı sohbette, Çumra’nın sadece Konya değil Ankara siyasetine de yön veren bir bölge olduğunu söyleyen MHP Genel Başkanı Bahçeli; “Çumra gerek tarihi zenginliği, gerek siyasi derinliği, gerekse ülke ekonomisine katkıları ile ülkemizin en önemli bölgelerinden biridir” dedi.
Çumra sevdalıları olarak milli sorumluluklarının farkında olduklarını söyleyen Yusuf Erdem; “Bu sorumluluk bilinci ile şartlar ne kadar ağır olursa olsun, imkânlar ne kadar kısıtlı olursa olsun sağlıklı ve huzurlu bir toplumun oluşmasında ülkemize en büyük katkıyı sağlama gayretinde olacağız. Hizmetlerimizde helal kazançtan, tevazudan, müşfik tavırlardan, tarafsızlıktan, hukuktan, adaletten ve faziletten asla ayrılmayacağız” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri