Çumra Şeyh Şamil Caddesi asfalt çalışması ile yenilendi

Çumra’da sıcak asfalt çalışmaları bu yıl planlı bir şekilde tamamlandı. İlçe merkezinde ve mahallelerde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarıyla kilitli parke taşı serili birçok cadde prestij cadde görünümüne kavuştu.

Çumra’da sıcak asfalt çalışmaları bu yıl planlı bir şekilde tamamlandı. İlçe merkezinde ve mahallelerde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarıyla kilitli parke taşı serili birçok cadde prestij cadde görünümüne kavuştu. En son Şeyh Şamil Caddesi de, altyapı çalışmalarının ardından sıcak asfalt seriminin tamamlanması ile modern bir görünüme büründü. Asfalt faaliyetlerinde bereketli bir sezon geçirdiklerini kaydeden Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, Konya Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yapılan modern alt ve üstyapı yatırımları sonucunda bu imkanları ilçe halkı ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.   

İçenin tamamında yoğun tempo ile çalışmaların sürdüğünü ifade eden Başkan Candan, “Her geçen yıl hedeflerimizin üzerine koyarak gerçekleştirildiğimiz yatırımlarımızı ilçe halkımızla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hemşehrilerimiz için modern fiziki alt ve üst yapıyı oluşturmak ve onların yaşam kalitesine katkı sağlamak amacıyla verimli bir sezon geçirdik” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri