Çumra Belediyesi’nden dev hizmet

Çumra Belediyesi, ilçenin en büyük eksiklerinden birisi olan ve yapımı devam eden halı saha projesini tamamlamak üzere. Konu ile ilgili açıklamalar yapan Çumra Belediye Başkanı Nasır Ersöz, her şey daha güzel bir Çumra için, İşimiz Hizmet, Gücümüz Millet

İlçenin durmadan gelişimi yolunda alt yapının yanı sıra vatandaşların sosyal aktivitelerde bulunabilecekleri alanları da hayata geçirdiklerini kaydeden Ersöz; “Bir ülkenin gelişebilmesi için gençlerinin eğitim, kültür ve spor alanlarında iyi yetiştirilmesi son derece önemlidir. Bu kapsamda, Spor kulübü bünyesinde açtığımız yaz spor okulları, futbol, tekvando, karate, bisiklet gibi birçok dalda hizmet veriyoruz. Gençlerimizin belediyemizden istediği spor tesislerinden biri kapalı halı saha idi. Birçok il ve ilçede bile bulunmayan bir standartta 1500 metrekare kapalı alana sahip modern bir kapalı halı saha projesi hazırladık. Kapalı Spor salonu yanındaki eski açık halı sahanın yerine standartlara uygun modern bir kapalı halı sahayı inşa etmek için kolları sıvadık. Dört buçuk yıldır ilçemizin altyapısına önem vererek kısa sürede büyük hizmetleri tamamladık. Diğer yandan sosyal tesislere önem vererek ilçemizin yaşanabilir bir kent olması yolunda bir adım daha atıyoruz. Dört buçuk yıldır Çumra’mıza birbirinden değerli yatırımları kazandırdık ve kazandırmaya da devam ediyoruz” diye konuştu.

Çumra’nın yazın sıcaktan kışın soğuktan etkilenmeden her vakit spor yapılabilecek bir tesise daha kavuşmuş olduğunun altını çizen Ersöz; “Çumra’da 7 yaşındaki çocuğundan, 70 yaşındaki yaşlısına kadar her kesime hizmet getirme çabasındaki belediyemiz, halı sahanın hizmete girmesi ile gençlerimizin de önemli bir arzusunu yerine getirmiş olacaktır. Kapalı halı sahanın başta gençlerimiz olmak üzere Çumra’ya hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi. Ersöz, sosyal belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını belirterek kapalı halı sahanın vatandaşların sağlıklı yaşam için spor yapabilmeleri, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması ve spora yönelmesi ve vatandaşların sosyal aktiviteleri için bu tesisin çok faydalı olacağını kaydetti. Kapalı Halı sahanın tamamlanmak üzere olması, tüm sporseverleri heyecanlandırırken, futbol oynamak için Konya’daki kapalı sahalara giden futbolseverleri sevindirdi. Kapalı Halı Sahanın kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri